2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست
بدبختی اینه بازی هم نداره اجرا  هم بلد نیست ولی نمیدونم چرا اصرار داره تو هرکاری دخالت کنه🤦‍♀️ ...

چون جو گیره😐

گرونترین بازیگره ایرانه😐😐😐😐

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اقا اول سلام دوم ی چیزی شنیدم هنگم رهام ١١ ماهشه میدونین ک ی بنده خدایی زنگ زده تولد دعوت کرده میگ ...

نفرستيا 

خطرناكه بابا

ب

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نوكرت عمت سيا برد

😒از این به بعد من باشم مث شاطر واست تگ کنم

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
پس امروز روزه توعه😂😂 این وسطا اون طفل معصومو ازیادت نبری فقط😍

اون خو الان تو بغل باباییه داره لالا میکنه😂😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
صدا گذاری کرده هااااااااااا

یعنی چی؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😂😂۵۰ سالشه تازه داره میره بدن سازی

نره م میترکه خواهر😂😂 طفلی تو لاغری ام استعداد نداره 

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....
نه ولی درباره شوهر اینده دوستن خیلی تحقیق کردم😃

برو بوگو مادر شوهرش بياد 

من خودم مثل كوووه آبرو خواهرمو ميبرم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نفرستيا  خطرناكه بابا ب

ن بابا بلانسبت مگ احمقم من دست شوهرمم تنها نمیزارمش فقط موندم بنده خدا چجوری اینو گفت رهام حتی هنوز راه نمیره یعنی موندم چی بگم

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
اقا اول سلام دوم ی چیزی شنیدم هنگم رهام ١١ ماهشه میدونین ک ی بنده خدایی زنگ زده تولد دعوت کرده میگ ...

نفرستیاااااا😐😐اصن نفرس میخورنش

سريعتر پليز

طرد

درسته اندازه زن شرک شدم اما جا برای همتون هس حسودا🥺🥺

فيوناي كي بوودي توو😍😍😍