2789
عنوان

گلزار😬

| مشاهده متن کامل بحث + 58206 بازدید | 1919 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🤔وای چقد اطلاعاتت بالاس

تو ساكت باش

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

لایکای تاپیک؟

اره همینکه ۵۰۰ تا نشده یعنی خیلی طرفدار داره😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
خیالت تخت نهال مال امیر جانه

ايييش😒

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

یعنی سرم‌هوو میاری؟🥺🥺 حلالت نمیکنما گفته باشم یــَک اهی میکشم که😓

من بهت اجازه میدم توام سرم هوو بیاری😁😁😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😂فک کن از تبلیغ خمیر دندون رسیده به لس انجلس من چی بگم دیگ😂

میگم ک شاااانسسس..... آبمیوه هم تبلیغ میکرد، لنتیه با اعتماد ب نفس😐

چ شد در من نمیدانم... فقط دیدم پریشانم.... فقط یک لحظه فهمیدم، چقدر دوستت دارم....
بله بله نباید بدونم خانواده اینده رفیقم کین😂

😂😂نکبت

برو شامتو بذار نیلوفر جیگره اینوکباب نکن ناهاربنده خدا رو خوردی شامم نمیدی بهش😒 @niloofar_27 &n ...

گاهی وقتا ریپ نمیشه

ول کن بابا شب شام بیرون😂

میخواد مرغ کنتاکی بخره

امشب انلاینم تا شب😂😂😂😂

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
اوووه ب شرطی بهت رای میدم کل تاپیکامو تو یه روز حذف کنی😈

خودتم حدف ميكنم راحت بشي خو😁

اونکه خوبه محمدرضا فروتن رو ندیدی؟؟؟؟واااای یعنی مسخره ستااااااا انگار داره فیلم بازی میکنه.دیکلمه م ...

یجوری نگا میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بهترین چیز درباره من تویی..♡
بتولم دعوته؟ @varparide25    

من کسیو تگ نکردم فقد پری و نرگسو کردم خودت بکن😁