2777
2789
عنوان

ی چیز عجیب دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 31 پست

ما تو روستا زندگی میکنیم ی دختره ک سی و خورده ای سالش بود تعریف میکرد یکی اومده خاستگاریم بازنشو مادرش..از تهران..زنه بچه دار نمی شده..میگه انقدررر خوشگل بوده زنه و چسبیده ب شوهرش نشسته بوده..میگه گفتن باید بیای تهران خونه مادره این سر شهر زندگی کنی بچه ک آوردی هم بدی ب این زنه...و همینجوری بمونی خونه مادره...

البته این ردشون کرده...الانم عروس شده...

صحبتم اون مرده و زن بیچاره ش بلخره میره و ی دختر دیگه رو میگیره...میگن گفتن میخایم بچه از خون خود پسرمون باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما تو روستا زندگی میکنیم ی دختره ک سی و خورده ای سالش بود تعریف میکرد یکی اومده خاستگاریم بازنشو ماد ...

چی تو اون دختر مجرد دیدن ک اومدن همچین پیشنهادی بهش دادن ؟ این چیزا عادیه اونجا؟!

میگم بیچاره زنه اشکم واسش درومد...فک کنین بره برا شوهرش خاستگاریم ک بره با ی زن دیگ هرچند هم زشت باشه دهاتی باشه پیر باشه..بلخره ک باید بره بغلش...بهش دست بزنه بوسش کنه بچه دار شه...وحشتناکه..چطور راضی شده...خدا کنه پشیمون شده باشن...😥😥😥😥😥😥😫😫😫😫😫😫

میگم بیچاره زنه اشکم واسش درومد...فک کنین بره برا شوهرش خاستگاریم ک بره با ی زن دیگ هرچند هم زشت باش ...

مقصر خوده خانمس عزیزم از ماست ک برماست ! حالا اگه مشکل از اون اقا باشه ایا اجازه میده زنش بره از یکی دیگه بچه داربشه؟!

چی تو اون دختر مجرد دیدن ک اومدن همچین پیشنهادی بهش دادن ؟ این چیزا عادیه اونجا؟!

نه اصصصصلللللننننننننن عادی نیس...نمیدونم مادرشوهر پررو باخودش چی فک کرده...مطمعنم پسرشو زنشم همون مجبور کردن ب این کار

فک کردم صب ۵ و ۶ بیدارمیشید ک اینقد خسته اید😑

نه بابا😂😂😂😂😂

البته بگما من امروز۸بیدارشدم تا ۱۱الاف بودم توی یه اداره ای بیشتر خسته ام..من خودم هرروز نمیخوابم بعداظهرا ولی مامانم حتما میخوابه 

بهترین چیز درباره من تویی..♡