2777
2789
عنوان

كسى گن ساعت شنى داره بياد

86 بازدید | 4 پست

سلام 

دوستان من گن گرفتم سايز مديوم و ٤ انگشت فاصله داره . ولى تونستم ببندمش نميگم راحت اما سختم نبود . حتى ب دومى هم تونستم ببندم 

مرجوع داره ميخوام اسمال بگيرم ... بنظرتون تنگ ميشه ؟ اخه ميگن بايد خيييلى سخت ببندى 

بهم گفت حدود ٧سانت تفاوت سايزه 

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
خیلی ام تنگ نگیر نفست بگیره عزیزم بعضیا حتی از حال میرن اینقد تنگ میبندن چون نمیزاره راحت نفس بکشن ...

اره خودمم ميدونم 

ولى خب من ميگم حالا كه هزينه كردم لااقل يكم جمع كنه خوب و نتيجه داشته باشه 

نميدونم حالا عوضش كنم يا ن

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خودمم ميدونم  ولى خب من ميگم حالا كه هزينه كردم لااقل يكم جمع كنه خوب و نتيجه داشته باشه&n ...

نمیدونم اگه فک میکنی اونجوری اذیت نیستی عوض کن

به قول خودت باید به یه کاری بیاذ دیگه بهرحال

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

نمیدونم اگه فک میکنی اونجوری اذیت نیستی عوض کن به قول خودت باید به یه کاری بیاذ دیگه بهرحال

اره عوض ميكنم 🙄 

امان از اين كاراى بيخود 

گن چيه 

انگار مجبورم 😂