2777
2789
عنوان

قهر💩

227 بازدید | 17 پست

#هردو_بخوانیم

🔵یه توضیحی بدم درمورد " #قهر کردن" بین زن و شوهر؛

قهر(به معنای قطع رابطه از هر لحاظ) کلا ممنوع⛔️

👈به جاش اگر لازمه یه کم #سرسنگین تر باشید؛

👈و در #اسرع وقت حتما حتما درمورد مشکلی که بینتون به وجود اومده باهم صحبت کنید و #حلش کنید...

قهرید؟ باشه...

ولی این قوانینو #رعایت کنید:

✅"سلام" و "خداحافظی" را نباید حذف کنید

✅غذا نپختن ممنوع

✅جدا غذا خوردن ممنوع

✅جای خوابتون را از همدیگه جدا نکنید

✅همچنان #احترام همدیگه را نگه دارید

✅نباید همه ی عالم و آدم بفهمن که شما باهم قهرید.

✅لج کردن به همدیگه #ممنوع؛ مثلا اینکه چون قهرم خونه ی مامانت نمیام...

✅نذارید قهر کردن #عادی بشه براتون؛

میدونستید اگر هی قهر کنید کم کم مدت زمان هر قهر نسبت به قهر قبلی طولانی تر میشه؟

🔵مثلا زن و شوهری که بار اول بیشتر از چند دقیقه #طاقت نداشتن که باهم قهر باشن کم کم میبینیم که روزها قهرشون #طول میکشه و این خیییلی خطرناکه برای زندگی مشترک...

✅انقدددر موقع قهر تو ذهنتون #اتفاقات بد گذشته بین خودتون و همسرتون را مرور نکنید

✅و بهترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که:

"باهم دیگه حرف بزنید و #مشکلتونو حل کنید.

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم یبوست گرفتی نوشتی قهر پی پی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

آدم هایی که زود عصبانی می شوند ، آدم هایی اند که درک نشده اند ، کمتر از نیازشان محبت دیده اند ، و بیشتر از توانشان محبت کرده اند .

طبیعی است که گاهی کم بیاورند ، کاسه ی طاقتشان سرریز شود و تمام حسرت و کمبود و بغض هایشان را از پشتِ خاکریزِ خشم و قهر و بهانه ، بیرون بریزند و چند دقیقه ی بعد ، پشیمان شوند !

آدم ها که عصبانی شدند ، جبهه نگیرید ! برایشان یک لیوان آب بریزید ، کنارشان بنشینید ، در آغوششان بگیرید ، با عشق و علاقه در چشمانشان نگاه کنید و بگویید چقدر وجودشان برای شما ارزشمند است ، چقدر خوب است که هستند و چه اندازه دوستشان دارید .

خشم ، قهر ، کناره گیری و فریاد ؛ ارثیه ی اجدادیِ آدم ها نیست !

این ناگزیرترین حالتِ ابرازِ استیصال و رنج های درونیِ آدم هاست ،

نوعی اعتراض به دیده نشدن ، شنیده نشدن و سردیِ عمیقِ رابطه هایی که نیاز به کمی توجه و رسیدگی و همدلی دارند ...

فکر کردم یبوست گرفتی نوشتی قهر پی پی

#ذهن_خلاق

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی