2777
2789
عنوان

دیشب یه خوابی دیدم...

321 بازدید | 9 پست
بعضی از دوستا از شرایط برادرم خبر دارن داداش من ١٢ سالشه و دوشن داره پاهاش فلج شده و میگن تا ١٨ سالگی بیشتر زنده نمیمونه دیشب خواب دیدم تو خیابون امام قم هستیم یه مغازه بود کفش میفروخت مامانم داداشمو عین گونی برنج رو زمین کشید بردش تو مغازه هه انداختش رو زمین یه گوشه( تو خونه مجبوریم اینجوری جابه جاش کنیم) گفت بشین همین جا کفشارو نگاه کن بعد علیرضا انگار خجالت بکشه اینور اونورشو نگاه کرد شروع کرد به کفشا نگاه کردن به مامانم گفتم مامان گناه داره لا اقل میزاشتیش رو صندلی نه رو زمین خجالت میکشه بچه مامانم گفت خسته شدم دیگه مادر نمیتونم دلم شکست کلافه شدم سرمو بلند کردم دیدم حرم حضرت معصومه معلومه داد زدم یا حضرت معصومه از ته دلم داد میزدم دو سه بار صداش کردم همه جا ساکت شده بود بهش گفتم خانوووم خانوووم جان بعد مردم برای شفاش دعا کردن بچه ها چرا خدا شفای این بچه رو نمیده؟ معنی این خواب چی میتونه باشه؟
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دعا میکنیم اما بی جواب مونده کلی نذر و نیاز اما...
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
باید قوی باشی توکلت به خدا باشه امروز از امام جواد بخواه ایشالا که بحق این ماه عزیز به حق این روز عزیز برادر شما هم شفا پیدا میکنه...هو الشافی....نا امید نباش عزیزم این یه امتحانه بزرگ با ناامیدی سعی نکن از امتحان رد بشی..توکلت به خدا باشه اون که درد داده شفا هم میده ازش بخواه
خدایا غریبیم...خود قریبمان باش
عزیزم انشالله شفا میگیره .........وقتی این رو گفتی اشکم بی معطلی داره از گونه هام سرازیر میشه انشالله شفا پیدا کنه
مگه بچه 6 ماهه زدن داره ...به یاد اون حسینی که بچه شش ماهشو تقدیم خدا کرد..خدایا خیلی بزرگی...حتی خدا هم به حال حسین غصه میخوره...... راستی من 15/5 سالمه
انشاالله امام جواد که امروز تولدشه شفاعتشو به خدا میکنه و شفاشو از خدا میگیره؟این چه بیماری هست؟فقط روی پاهاش تاثیر داشته از نظر ذهنی سالمه؟
و من یتوکل على الله فهو حسبه ((هر کس به خدا توکل کند خدا او را کفایت مى کند)).اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌷🌷