2777
2789

یعنی واقعاًحقیقت داره تا مثلا یه دعوایی بینشون میشه میگن ماروچشم کردن یامثلاً عمه شوهرم بیادخونشون بعدرفتنش فوری اسپنددودمیکنن نمک آویزون میکنن یامثلاً بچه های من مریض شدن میگه چشمشون زدن دیشب ۱۰تاتخم مرغ برد بشکنه که خوب بشن یامثلاً خواهرشوهرم سرش دردمیکرد بهش میگفت حرفت توخونه یکی هست تومریض شدی همیشه ذکرماشاالله لاحول ولاقوت الابلله رومیخونن دیشب مامان بابام خونم بودن تارفتن یه لیوان خودبخود خوردشد میدونستم فوری میگن چشمتون کردن الکی گفتم ازدستم افتادشکست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مام خیلی اعتقادداریم البته ماترکیم اکثرادمهایی کمیشناسم اعتقاددارن

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

چشم زخم هستش 

وبعضی ها چشمشون شوره دست خودشونم نیست  واین واقعیه 

وان یکاد هم برا این نازل شده 

صدقه دادن بهترین راهه ازچشم زخم دور بمونید

تا میتونی خوبی کن ...بدی تو دل ادمهای مهربون جایی نداره❤❤

منم اعتقاد دارم ولی نه به این شدت

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

این اعتقاد خیلیا هست اما بستگی به باور خودت داره چون وقتی ی موضوعی رو مدام تلقین میکنی به عبارتی جذبش کردی باید اهمیت ندی ک ازت دور بشه 

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

مثل خانواده شوهر من

یه بار اونجا بودم. عمه شوهرمم اونجا بود رفت. بعدش من سرم محکم خورد به کولر. مادرشوهرم گفت کار عمه بوده  تخم مرغ شکست و اسپند و...

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

برادرشوهر منم خیلی معتقده.مثلا بچه ش بخوره زمین میگه دیدی تو خیابون بهش گفتن خوشگله الان خورد زمین.بچه ش سرما بخوره میگه فلانی گفت چه زود راه رفتن یاد گرفته این سرما خورد.خلاصه رو مخه.

حالا بقیه بگن که فلانی رو نظر کردن میگن چه ربطی داره.

من زیاد معتقد نیستم.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
2790
2778
2791
2779
2792