2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 81 پست

خیلی بد قضاوت میکنین فکر کنم متوجه نشدین من موقعی با این اقا اوکی شدم که تموم جلسات دادگاهشون رفته بودن و مرحله اخر مهریه بودن و خانم وقتی دید که مهریه سالی یه سکه براش بریدن و بیشتر دستش نمیگیره برگشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نسل هرچی زندگی خراب کنه از رو زمین برداره حتی شما اسی عزیز 

ندونسته به کسی نگو خراب به نطدت کسی که شوهرشو ۵ ماه ول کرده و رفته و درخواست طلاق داده و شوهرشو از دیدن بچه هاش محروم کرده و حالا بعد ده ماه که دیده چیزی بهش نمیرسه و وکیل خوب رو پروندش هس باید برگرده؟؟؟

لطفا بذار اون مردوزن زندگی خودشون بکنن خونه خرابشون نکن خجالت داره والله رو چه حسابی با مرد زن دار ر ...

موقعی که من وارد زندگیش شدم زنش ۵ ماه بود رفته بود رفته بود و ۴ جلسه دادگاه طلاقشون پیش رفته بود 

انتظار نداری کسی که به زنش خیانت می‌کنه به تو وفادار بمونه که؟؟؟ضمنا زنش دعا و طلسم نکرد اگه هم کاری ...

من پیش خدای خودم رو سفید هسم که زندگی کسیو خراب نکردم و اون زندگی خراب شده بوده 

دقیقا مردا زن اولشونو حتی دوس نداشته باشن براشون مهم ترین ، چه پررو هم هست میخواسته خودشو بچسبونه 🙄 ...

عزیزم من خودمو به کسی نمیچسبونم فقط ناراحتم از اینکه ادما چطور میتونن انقد بد ذات باشن 

انتظار نداری کسی که به زنش خیانت می‌کنه به تو وفادار بمونه که؟؟؟ضمنا زنش دعا و طلسم نکرد اگه هم کاری ...

و اینکه کسی به زنش خیانت نکرده و تا زمانی که زنش خونه و زندگیشو ول نکرده بوده براش سنگ تموم میزاشته ۵ سال تموم بعد ازدواج خانواده زنه تو خونه داماد زندگی میکردن دو سال خانمه بعد بچه داریش پیش شوهرش نمیخوابیده و از هر طرفی بگی همه جوره اذیت کرده اما همیشه دهن همرو با دعا بسته و این به همه اطرافیاش ثابت شده 

عزیزم حقه اون خانوم بوده شما بری تو زندگیش؟

اون خانم تموم بدیاشو تو زندگی به این مرد کرده بود من جایی زندگی میکنم که محیط کوچیکه همه اکثرا همو میشناسن هیچ کس در مورد خوبی اون خانم حرف نمیزنه و همه میگن خیلی بد ذات بود و الانم دید پول گیرش نمیاد به هر ترفندی مرد کشوند تو خونه و ناگفته نمونه تویه محیط زندگیم ابرو برا من نزاشت حتی انقد بد دهن بود که اومد تومحل کار هر چی فحش زشت از دهنش در اومد جلو همه همکارا داد و رفت 

خودتم با دعا و طلسم گول نزن  ک اینا هیچ اثری نداره

میدونم اثر نداره  و هیچ وقت خودم سمت همچین چیزایی نمیرم چون دارم میبینم اون خانم که از روز اول زندگیش با دعا شروع شده و خانواده شوهرش ده بار دعا تو خونه اش پیدا کردن الان زندگیش چی شده 

در ضمن اینو بدون هیییییییچ مردی زن دومشو از اولی بیشتر دوست نداره و اگر الانم برگشته سر زندگیش یعنی ...

من هیچ وقت زندگیمو با دعا و جادو سیاه نمیکنم چون مردی که با دعا بیاد نمیمونه دقیق جلو چشمم دارم میبینم 

حالاواجب بودبری توزندگی یه مردزن دار؟؟؟دیگ برات تجربه میشه که مردافقط شماهاروبراوقت گذرونی میخوانوبس ...

اتفاقا تنها چیزی که تو زندگیش نبود زنش بود و اون رفته بود قهر و پی خوش گذرونی با خواهراش و دوست پسرای خواهراش