من با یه نفر بودم از خانومش جدا زندگی میکرد و دنبال کارای طلاقش بود بعد ده ماه زنه برگشت با دعا و طلسم برشگردوند تو خونه من ۴ روزه ازش بی خبرم😭😭چیکار کنم؟حق من این بود بعد این همه وقت منو بفروشه به زنی که انقد بدی بهش کرد😢😢😢
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖 دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍 تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲ وزن شروع۱۰۷😭 هدف اول ۱۰۰🔓☺ هدف دوم۹۵🔓☺ هدف سوم۹۰🔓☺ هدف چهارم۸۵ 🔒😕 هدف پنجم۸۰🔒😕 هدف آخر ۷۵🔒😕 💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎 خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
در ضمن اینو بدون هیییییییچ مردی زن دومشو از اولی بیشتر دوست نداره و اگر الانم برگشته سر زندگیش یعنی فهمیده چه غلطی کرده و داره جبران میکنه.اگر خیلی اعتقاد داری دعا و جادو و جمبلش کردن توام جادوش کن