2777
2789
عنوان

خانما نوزادم شیر نمیخوره؟!

131 بازدید | 13 پست

2دقیقه شیر میخوره و بعدش خودش رو عقب میبره وجیغ میکشه. 

وزن کم کرده

پوستش خشک پوسته پوسته شده

بدنش گرم ودست وپاها سرده

خوش رو کمانی میکنه

شبا گریه میکنه روزا میخوابه

سرفه های تکی درطول روز داره

و.... 

امشب متوجه شدم رفلاکس داره

امروز که دکتر بردم متوجه رفلاکسش نشد ولی چون وزن نگرفته شیر خشک داد

الان موندم شیر مو بدم یا شیر خشک؟؟ 

اصلا دوست ندارم شیرخشک بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک بده ک شب راحت بخابه شیرخودتم بده نترس وا نمیزنه.4ماهه بشه خوب میشه

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
2هفته 

به نظرم حتمن شیر خشک بده شیر خودتم بده بذار بچه وزن بگیر تازه یه شیر خشک هست که ضد حساسیت و کولیکه و نمیذاره بچه دلدرد بگیره

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
شیر مو بدوشم بهش بدم بعضی ها میگن باید مادر رژیم سخت داشته باشه پس یعنی فعلا شیرمو بهش ندم؟ 

یه شربت هست به اسم   اهورا نی نی  خیلی درد بچه رو آروم میکنه

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
شیر مو بدوشم بهش بدم بعضی ها میگن باید مادر رژیم سخت داشته باشه پس یعنی فعلا شیرمو بهش ندم؟ 

عزیزم دارو بخوره سینه تو میگیره، ریسک نکن با دوشیدن ممکنه دیگه نگیره و شیرت هم خشک بشه 

فقط زودتر ببرش دکتر 

نه شیرخودتم بده خوب میشه اکثرا دو س ماه اول دل دردن بعد خوب میشه ن ندوش همینجوری بده بخورره برا رفلاکسش برو دکتر

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙