2777
2789
به به چه خوب 😂😂😂 البته من خیلی نهال رو اذیت کردم گیر بهش دادم امیر رو بگیر گفت نههههههه� ...

من رهامو دوسسسس😣 عاشق زلفاشم😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من رهامو دوسسسس😣 عاشق زلفاشم😂

بسلامتییی😄

جرعت داری جلو نهال بگو ماکان بند تا خودتو و ماکان بند و ماهم بفرسته اون دنیا

من گلزار دوست 😍😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتییی😄 جرعت داری جلو نهال بگو ماکان بند تا خودتو و ماکان بند و ماهم بفرسته اون دنیا من ...

😂گلزار یه عشق دیگمه

اول زن رهام میشم 

بعد میرم با گلزار 

😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😂گلزار یه عشق دیگمه اول زن رهام میشم  بعد میرم با گلزار  😂

من که از نزدیک دیدمش 😍😍😍😍😍

حالا انشاالله اگه شد فردا یه تاپیک دورهمی میزنم باهم حرف بزنیم اکیپ دور هم جم شه

میام خاطره دیدارمون رو تعریف میکنم😍😍😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من که از نزدیک دیدمش 😍😍😍😍😍 حالا انشاالله اگه شد فردا یه تاپیک دورهمی میزنم باهم حرف بزنیم ا ...

😍باشه تگم کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبم عزیزم،سویل خانومم اون تو برای خودش بازی میکنه دیگه😍 ای جاااانم فرشته کوچولوی شیطون🥰

عزیزمممم خدا نگه دارش باشه😘😘😘😘

فداات😘😘😘

چشم حتما خیلی وقته اکیپ دورهم جمع نشده

😃 نهالم تگ کن دعوا کنیم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزمممم خدا نگه دارش باشه😘😘😘😘 فداات😘😘😘

دیروز دکترموعوض کردم میگف ۲۸/۹ابان سز میشی

منم گفتم ۲اذر

گف باشه دعاکن دردت نگیره یا کیسه ابت پاره نشه

توام دعا کن برام😂

میگم اخرین سونو رو کی دادی؟وزنش چندبودآدریانا جون؟

😃 نهالم تگ کن دعوا کنیم😂

حتماااا اگه اون نباشه یه جای کار میلنگه

ولی الان حرف گلزار رو بزنیم

خودم و خودت و گلزار رو باهم جر میده😂😂😂

دیروز دکترموعوض کردم میگف ۲۸/۹ابان سز میشی منم گفتم ۲اذر گف باشه دعاکن دردت نگیره یا کیسه ابت پاره ...

فک کنم دیگه ۳۶ اخرین سونوم رو رفتن

موقع تولدش؟ ۳۵۰۰ 😍😍