2777
2789
به به چه خوب 😂😂😂 البته من خیلی نهال رو اذیت کردم گیر بهش دادم امیر رو بگیر گفت نههههههه� ...

من رهامو دوسسسس😣 عاشق زلفاشم😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من رهامو دوسسسس😣 عاشق زلفاشم😂

بسلامتییی😄

جرعت داری جلو نهال بگو ماکان بند تا خودتو و ماکان بند و ماهم بفرسته اون دنیا

من گلزار دوست 😍😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسلامتییی😄 جرعت داری جلو نهال بگو ماکان بند تا خودتو و ماکان بند و ماهم بفرسته اون دنیا من ...

😂گلزار یه عشق دیگمه

اول زن رهام میشم 

بعد میرم با گلزار 

😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😂گلزار یه عشق دیگمه اول زن رهام میشم  بعد میرم با گلزار  😂

من که از نزدیک دیدمش 😍😍😍😍😍

حالا انشاالله اگه شد فردا یه تاپیک دورهمی میزنم باهم حرف بزنیم اکیپ دور هم جم شه

میام خاطره دیدارمون رو تعریف میکنم😍😍😍

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
من که از نزدیک دیدمش 😍😍😍😍😍 حالا انشاالله اگه شد فردا یه تاپیک دورهمی میزنم باهم حرف بزنیم ا ...

😍باشه تگم کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبم عزیزم،سویل خانومم اون تو برای خودش بازی میکنه دیگه😍 ای جاااانم فرشته کوچولوی شیطون🥰

عزیزمممم خدا نگه دارش باشه😘😘😘😘

فداات😘😘😘

چشم حتما خیلی وقته اکیپ دورهم جمع نشده

😃 نهالم تگ کن دعوا کنیم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزمممم خدا نگه دارش باشه😘😘😘😘 فداات😘😘😘

دیروز دکترموعوض کردم میگف ۲۸/۹ابان سز میشی

منم گفتم ۲اذر

گف باشه دعاکن دردت نگیره یا کیسه ابت پاره نشه

توام دعا کن برام😂

میگم اخرین سونو رو کی دادی؟وزنش چندبودآدریانا جون؟

😃 نهالم تگ کن دعوا کنیم😂

حتماااا اگه اون نباشه یه جای کار میلنگه

ولی الان حرف گلزار رو بزنیم

خودم و خودت و گلزار رو باهم جر میده😂😂😂

دیروز دکترموعوض کردم میگف ۲۸/۹ابان سز میشی منم گفتم ۲اذر گف باشه دعاکن دردت نگیره یا کیسه ابت پاره ...

فک کنم دیگه ۳۶ اخرین سونوم رو رفتن

موقع تولدش؟ ۳۵۰۰ 😍😍