2777
2789
عنوان

کارایی که مجرد بودید یواشکی انجام دادید

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مثلا اول ترم معلوم‌میشد ۳روز تو هفته کلاس دارم. به خونوادم الکی میگفتم ۴روز کلاس دارم. یه روزشو از صبح با دوست پسرم میرفتم دور دور

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

۱۲ سالم بود جیش کردم تو جام تنها خلافم😑

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

پیچوندن واسه بیرون رفتن نداشتم چون مامانم میدونست دوست پسر دارم.من رانندگی بلدم ولی گواهی نامه تازه گرفتم ماشین بابام برمیداشتم یواشکی میرفتم دنبال دوستم میرفتیم با پسرا کل انداختن😂😂

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
پیچوندن واسه بیرون رفتن نداشتم چون مامانم میدونست دوست پسر دارم.من رانندگی بلدم ولی گواهی نامه تازه ...

اوه اوه وژن اپدیت مامانت چنده 😂😂😂بگو برا مامانم بریزم

راهنمایی بودم یروز ما زنگ اول بیکاری داشتیم منو ۴تا از دوستام به خانواده ها گفتیم‌میریم مدرسه ولی نرفتیم🙄

بعد رفتیم پیش یه کیوسک تلفن شروع کردیم زنگ زدن به دوس پسر یکی از دوستام ..بعد داشتیم میخندیدیم که یهو چشممون افتاد به دبیر فنی حرفه ایمون(ازاون دبیرایی بود که خیلی چاپلوس بود و خبرچین) هیچی دیگه خودمون و زدیم به اون راه اونم با اخم نگامون کرد و رفت.همینکه پامون و گذاشتیم مدرسه از دفتر خواستنمون رفتیم کلی دعوامون کردن زنگ زدن مادرامون اومدن اصن یه بدبختی کشیدیم تا تموم شد .پاک زدیم زیرش😅

بهترین چیز درباره من تویی..♡

خب دوست پسر داشتم

باهاش شمالو شیرازو کویرو اصفحانو رفتم مامانم اینا فک میکردن من دانشگاه فقط خوابگاه میمونم

دوران دبیرستانمم کلا با دوستام میرفتیم پسر بازی سینما پارک 

دوران راهنماییمو ابتدایی بچه شیطونی بودم یکی دوبار با دوستم مدرسه رو پیچوندیم 

بچه خوبی بودم در کل😉