2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم ناهار میاد بخاطرع همین زودتر میخوریم ولی از ساعت 2ظرفا رو میزع😑😑

حالم خرابه ب بچه هام غذا درست و حسابی ندادم خوابیدن بیدار شم باید برا اونا ی چیز بپزم

الانم خودم گشنه باید پاشم خونه رو جمع و جور کنم

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
😌😌😌 ازصبح چیزی نحوردم دارم میمیرم وای کی میشه امروزتموم شه خیلی روزمضخرفیه

روز گندیه.دیروز از امروز گندتر

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن
من‌دوشب‌پیش‌خوراک‌لوبیا‌درستیدم‌یکم‌هم‌پیاز‌سرخ‌کن‌بریز‌توش‌خوشمزه‌میشه😘😍😋

ریختم عزیزم،ما میگیم پیازداغ،عصر هم برنج بذارم دیگه حله😙😆

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
حالم خرابه ب بچه هام غذا درست و حسابی ندادم خوابیدن بیدار شم باید برا اونا ی چیز بپزم الانم خودم گش ...

منم بچه هام غذای الکی بخورن عصبی میشم . اول یه نیمرو چیزی برای خودت حاضرکن بعد برو سراغ کارت

منم بچه هام غذای الکی بخورن عصبی میشم . اول یه نیمرو چیزی برای خودت حاضرکن بعد برو سراغ کارت

حوصله خوردن هیچی ندارم😢

وای خیلی امروزاول صبح دعوامون شد دیروزم کلاافسرده بودم اوه تاحالااینجوری نبودیم باهم

من چهارمین باره تو این دوماه انقد داغون میشم