2777
2789
عنوان

مانتو پاییزه+

258 بازدید | 20 پست

خانما بیاین از مانتو های پاییزه که امسال خریدین عکس بزارین و بگین امسال چی مده؟

من هنوز خرید نکردم😔

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

من مدلای بسته دوس دارم اما هر فصلی که میرم خرید همه مانتوها جلو باز هستن کاش خیاطی بلد بودم😩

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مدلای بسته دوس دارم اما هر فصلی که میرم همه مانتوها جلو باز هستن 

عزیزم توو امضاتون نوشتین که وزن کم کردین

میشه بپرسم چجوری؟

با رژیم و ورزش و اینا؟

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
عزیزم توو امضاتون نوشتین که وزن کم کردین میشه بپرسم چجوری؟ با رژیم و ورزش و اینا؟

اره گلم با کالریشماری کم کردم من بچه کوچیک دارم نمیتونم پیاده روی یا باشگاه برم تو خونه هم تنبلی میکنم برا ورزش اما با همین کالریشماری و 30 رقص در روز خداروشکر تا الان 17 کیلو کم کردم فقط مونده 5 کیلو آخر😍

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             
اره گلم با کالریشماری کم کردم من بچه کوچیک دارم نمیتونم پیاده روی یا باشگاه برم تو خونه هم تنبلی میک ...

۳۰ رقص چی هست عزیزم

با برنامه کالری شمار؟

سخت نیس اینجوری؟

چجوری باید اینکارو کرد؟کالری هر چی که میخوریمو چجوری بدونیم؟

اره گلم با کالریشماری کم کردم من بچه کوچیک دارم نمیتونم پیاده روی یا باشگاه برم تو خونه هم تنبلی میک ...

الان هم وزن منید منم میخوام ۵کیلو دیگه کم کنم ولی خیلی سختمه😂

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

۳۰ رقص چی هست عزیزم با برنامه کالری شمار؟ سخت نیس اینجوری؟ چجوری باید اینکارو کرد؟کالری هر چی که ...

منظورم 30 دقیقه رقص بود 😅

با برنامه کالریشمار مانکن کالری هر چی که میخورم رو حساب میکنم و تو اینجا هم تو یه تاپیکی هستیم که همه خانومن و با هم لاغر میکنیم.

کالریشماری سخت نیس چون همه چی میتونیم بخوریم اما به اندازه مجاز

منظورم 30 دقیقه رقص بود 😅 با برنامه کالریشمار مانکن کالری هر چی که میخورم رو حساب میکنم و تو اینجا ...

میشه لینک تاپیکو بدام بفرستی؟

الان هم وزن منید منم میخوام ۵کیلو دیگه کم کنم ولی خیلی سختمه😂

من یه ماهه پیش تا 68 رفتم اما بخاطر مریضی دخترم پرخوری عصبی گرفتم و تو یه ماه 2 کیلو اضافه کردم 

تا اینجا تونستیم ایشالله این 5 تا رو هم کم میکنیم😍😍💪💪💪

میشه لینک تاپیکو بدام بفرستی؟

بلد نیستم لینک بدم 😅

صبر کن الان صدات میکنم تو تاپیک

من یه ماهه پیش تا 68 رفتم اما بخاطر مریضی دخترم پرخوری عصبی گرفتم و تو یه ماه 2 کیلو اضافه کردم  ...

منم تا ۶۸ اومدم دوباره برگشتم😁

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

بلد نیستم لینک بدم 😅 صبر کن الان صدات میکنم تو تاپیک

مرسییی

منم تا ۶۸ اومدم دوباره برگشتم😁

تو منی یا من تو اَم😂😶

مرسییی

خواهش گلم