2777
2789
عنوان

خونه تکونی قبل زایمان

3673 بازدید | 55 پست

مامانایی که هفته های آخر بارداری رو میگذرونن خونه تکونی کردین؟ خودتون انجام میدین یا کمک دارین؟ من تا حالا هیچ وقت تو این کارا کمک نداشتم همیشه خودم انجام دادم. الانم دارم خورد خورد انجام میدم ولی یهو خیلی احساس بی کسی کردم😔 کار کارگر هم به دلم نمیچسبه انگار ماست مالی میکنن

تازه پر کردن فریزر و بسته بندی هم مونده میخوام تا دو سه ماه راحت باشم ولی توانم خیلی کم شده و دیگه مثل قبل تر و فرز نیستم احساس خوبی ندارم😭

من سه هفته ب زایمان اسباب کشی کردم کلا فقط همسرم کمک کردن اروم اروم همشو انجام دادم 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سخت نگیر گلم اروم اروم انجام بده من دوبار خونه تکونی کردم موقع بارداریم یه بار قبل عید یه بار قبل زایمانم استراحت مطلقم بودم ولی خورد خورد انجام دادم خودم کارای سنگینم گذاشتم برای شوهرم فقط خودتو خسته نکن

بارداری دوممه. تو قبلی هم‌همینطور بود همه کارامو خودم کردم حتی روز قبل زایمان برا دو سه روز غذا درست کردم که راحت باشم. اصلا دلم نمیخواد به کسی زحمت بدم چون کاری برای کسی تو این زمینه انجام ندادم که توقع داشته باشم. نمیتونم هم بیخیال تمیزکاری بشم چون قطعا بعدا برام سختتره

هر روز یه جایی رو تمیز کن. منکه کارم درومده. زایمانم اردیبهشته عیدم حتما مهمون دارم. مامانمم کمر درد داره مادر شوهرمم دست درد. زایمان قبیلیم خیلی کمک داشتم الان نه. ولی به نظرم کارگر بگیر اگر بالا سرش باشی هرکار بگی میکنه

دنیام بچه هام 🥰  

عزیزم منم خودم کارامو میکنم. فریزر رو خیلی پر نمیکنم چون میخوام غذای سالم و تازه بخورم بعد از زایمان ولی خونم رو هر روز برق میندازم که اگر نینی خواست یهویی بیاد همیشه اماده باشم اخه شوهرم خیلی ریخت و پاش داره زود کثیف میشه. فقط مونده مرتب کردن نهایی اتاق نینی.

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤