2777
2789

مثبته😍 مياركههههه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه صبح چهار بود الان خط پر رنگه امروز یکی دیکه میگیرم همون لحظه میزارم عکسشو خدا هیچکسو منتظر نزاره ...

روز چندم آی یو آی بوده؟منم دیروز آی یو ای شدم.مشکلت چی بوده مراقبت خاصی انجام دادی.ممنون میشم جواب بدی

مشکل خاصی نداشتم  نازایی بدون دلیل امروز  روز ۱۲ بود ۴روز مونده به پریودم من روز ۵ای یو ای رفتم ازمایش بتا دادم بتا شد ۷.۲ روز بعداش دوباره دادم شد ۳ دیگه گفتم نشد ولی الان چند روزه زیر دلم درد میکنه یکمم تهوع داشتم رفتم بی بی چک گرفتم دو تا هر دوتاش بعد ۸ دقیقه یه خط کم رنگ اورد توکل به خدا نمیدونم دیگه چی میشه 

روز چندم آی یو آی بوده؟منم دیروز آی یو ای شدم.مشکلت چی بوده مراقبت خاصی انجام دادی.ممنون میشم جواب ب ...

مراقبت که اصلا سنگین بلند نکردم حتی یه قابلمه پر هم برنداشتم پیاده روی نداشتم پله ها رو اروم رفتم  و اینا دیکه 

روز چندم آی یو آی بوده؟منم دیروز آی یو ای شدم.مشکلت چی بوده مراقبت خاصی انجام دادی.ممنون میشم جواب ب ...

مراقبت که اصلا سنگین بلند نکردم حتی یه قابلمه پر هم برنداشتم پیاده روی نداشتم پله ها رو اروم رفتم  و اینا دیکه