2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی ترانه جون.من از تاپیک فریب خورده بدبخت اسمت یادمه.خیلی مهربونی .لطف کردی عزیزم

خواهش میکنم

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
من برم پسرمو آماده کنم بره مهد.😘

برو عزیزم

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
چراسایت بسته است وگزارش بزن ای خدااااا اونوبترکون

سلام دوستان 

مرسی اناشید جون بابت تگ

خولین؟؟؟

فاطمه جان خوبی؟بهتری؟؟

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

بچه ها ما جای دیگه ایم. این تاپیک باشه برای بعد که دوباره خواستیم جا به جا شیم

[QUOTE=110953843]بچه ها ما جای دیگه ایم. این تاپیک باشه برای بعد که دوباره خواستیم جا به جا  ج ...

شاید گروه زدن بچه ها وگرنه صدا میزدن من کاربری چند نفرشونو رفتم تاپیک جدید ندیدم 

خدایم برایم کافیست💗

شاید گروه زدن بچه ها وگرنه صدا میزدن من کاربری چند نفرشونو رفتم تاپیک جدید ندیدم 

خودتون تاپیک رو ترکوندین یا خودش ترکید؟

چرا این چند روز اینطور میشه؟

خدایا به قلبامون آرامش بده