2777
2789
عنوان

منه جلاد....😟😟

250 بازدید | 30 پست

خیلی عذاب وجدان دارم😜😜

برنج یه عالمه کرم زده بود واسم بیستا همون اومد منم همونودادم خوردن خیلی هم خوششون اومد حالا به نظراون خدامنو میبخشه😎😎😎

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیز تو خودت رو ببخش اون خودش یک نوع کوده کود باعث میشه هم قدشون درا ز تر بشه هم چاق تر وترو تازه تر بشن والا الان مردم پول خرج می کنن مکمل غذایی میگیرن می خورن شاید حاجتی پیدا کنن تو مجانی دادی 😂😂😂😂😂😂من بودم ازشون واسه این مکمل غذایی پول می‌گرفتم🤣🤣🤣🤣🤣

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
عزیز تو خودت رو ببخش اون خودش یک نوع کوده کود باعث میشه هم قدشون درا ز تر بشه هم چاق تر وترو تازه تر ...

وای عاشقتم😝😝

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋