2777
2789
عنوان

منه جلاد....😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 30 پست
وا خب پاك كن خراب ميشه برنج من اينجوري شد شوورم برد بالا پشت بوم ريخت هوام سرد بود مردن بعدا ال ...

پهنش کردم اتفاقا ولی بازبه دلم نشد

به همسران خود محبت کنید قبل از اینکه به آنها محبت کنند😋😋😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عاشقتم😝😝

اصلا ناراحت نباش عزیز 😆😆😆😆خواهش می کنم 😂😂😂😂😂

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
پهنش کردم اتفاقا ولی بازبه دلم نشد

واسه خودت ميگما مهمونات كه نوش جان كردن تموم شده كاريش نميشه كرد ولي با اين گروني حيفه خراب بشه بعد تميزم كردي بايد بزاري جاي خنك وگرنه باز ميزنه دفه بعد واسه ما زد سايه بوم درست كرديم ريختيم تو بالكن دو روز بود بارون زد جم كردم 

واسه خودت ميگما مهمونات كه نوش جان كردن تموم شده كاريش نميشه كرد ولي با اين گروني حيفه خراب بشه بعد ...

چیکارکنم خیلی کم مصرفیم اللن دوتا کیسه دارم یکیشو بازکردم به نظرت از تو کیسه درنیارم بهتره؟جلوآفتاب خراب میشه؟ممنون از راهنماییت عزیز

پاک کردم ولی داشت بز چنددفعه پهنش کردم و شستمش ولی بازم داشت جوش میزد چندتااومد رو

وای دختر سینیشون میزدی

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
چیکارکنم خیلی کم مصرفیم اللن دوتا کیسه دارم یکیشو بازکردم به نظرت از تو کیسه درنیارم بهتره؟جلوآفتاب ...

برنجهای منم کرم زد . سینی زدم کرمها اومد جلو با فوت جداشون کردم. پیمانه پیمانه پاک کردم . بعدم همینجوری خشک گذاشتم تو فریزر. اگه چیزی مونده منجمد بشه. خدا رو شکر فریزرم جا داشت . اون بدبختا هم یخ زدن

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

یکی دو پیمانه تو سینی لبه دار گرد ریختم بعد یکم تکونش میدادم. بالای ظرفشویی چون کرمها سبک تر از برنج هستن دیرتر میفتن . و لبه ی دورتر از شما تو سینی قرار میگیرن . بعد فوت میکردم می افتادن تو ظرفشویی

چیکارکنم خیلی کم مصرفیم اللن دوتا کیسه دارم یکیشو بازکردم به نظرت از تو کیسه درنیارم بهتره؟جلوآفتاب ...

برنج جلو آفتاب بو میگیره . بوی کهنگی

یکی دو پیمانه تو سینی لبه دار گرد ریختم بعد یکم تکونش میدادم. بالای ظرفشویی چون کرمها سبک تر از برنج ...

ممنون عزیزم این دفعه این کارو میکنم

ممنون عزیزم این دفعه این کارو میکنم

خواهش عزیزم . جای برنجات گرم نباشه. بیشتر میشن