2777
2789
عنوان

نگهداری از بچه

248 بازدید | 23 پست

سلام بچهها،خوبین؟بچه ها من بچه ام ۴۸ روزشه،من بچه نمیخواستم،یعنی برام خیلی زود بود اصلا ۴ ماه از عروسیمون گذشته بود که نی نی دار شدم،الان خسته میشم از کارای بچه،دوس دارم همونجور مثل قبل باشم،راحت ،آزاد،انگار احساس میکنم خیلی کارا میخواستم تو زندگیم بکنم که با وجود بچه دیگه نمیتونم،دوس داشتم بیشتر با شوهرم تنها باشم،فارغ از استرس و کارای بچه،کیا اینجوری بودن؟کی خوب شدین؟اصلا آدم عادت میکنه یا نه؟

فک نکنین که بچه مو دوس ندارم یا نمیخوام باشه،اصلا و بهیچ وجه،ولی همش دادم حسرت گذشته رو میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بعد از سه سال هنوز درست نشده...ولی مقصر بچه نیست اون بی گناهه. کارت دعوت نفرستاده بود که .ما خودمون خواستیم و باید مسئولیت پذیر باشیم 

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل
من بعد از سه سال هنوز درست نشده...ولی مقصر بچه نیست اون بی گناهه. کارت دعوت نفرستاده بود که .ما خودم ...

درسته،منم مسئولیتشو میپذیرم،اگهدنمیپذیرفتم که الان حسرت نمیخوردم😊😊

بعد دو سه ماه درست میشه  من اولا اینقد عذاب میکشیدم همش گریه میکردم

الهی،کاشکی،شمام همش فکر قبلا رو میکردی که چقدر راحت بودی و آینده که هیچ کاری نمیتونی بکنی؟

ببین طبیعیه

ما که عاشق بچه بودیم و خیلی میخواستیم هم تو دوماه اول 

بچه خسته میشدیم  

کلافه بودیم  

ربطی به خواستن و نخواستن نداره 

مادر خون از دست داده شیر میده 

افسردگی  وبالا و پایین شدن  هورمونها آدمو کلافه و بی جون میکنه

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

به گذشته فکر نکن از الانت لذت ببر عزیزم تا بعدا دوباره حسرت الانو نخوری

منم ۷ ماه بعد عروسی باردار شدم الان پسرم ۴۶ روزشه ولی اصلا به گذشته فکرنمیکنم دارم با پسرم عشق میکنم چون این روزا دیگه تکرار نمیشه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه داری سخته...منم نوزاددارم

بسلامتی زایمان کردی 😍😍😍😍

من امضاتو همیشه می دیدم 

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

به گذشته فکر نکن از الانت لذت ببر عزیزم تا بعدا دوباره حسرت الانو نخوری منم ۷ ماه بعد عروسی باردار ...

بقچه شماپسرت بی قرعریذکولیک ودل درد داشت؟؟بعدازچهل روزش ارومتر شد یانه؟؟

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤