2777
2789
عنوان

برنجم بؤ گرفته ميشه بياييد لطفا

188 بازدید | 24 پست

سلام دوستان ٤٠ كيلو برنج هاشمي ايراني داشتم همه رو ريختم تو آفتاب صبح تا شب موند بعد توش سير پوست كنده ريختم بوي خيلي بدي گرفته..😣

حتي توش موقع پخت آبليمو و گلاب ميزنم خوب ميشه ولي ما باز نميتونيم بخوريم به نظرتون جايي هست كه بشه فروخت نصف قيمت اصلا هستن جايي كه بخرن ممنون ميشم بگيد چيكار كنم؟؟

پسرم عشقمه

آخه چرا اینطوری شده؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چرا اینطوری شده؟

رو برنج چندتا كرم ديدم نگو فقط همون دوتا بوده ديگه همه رو بردم ريختم تو آفتاب به گفته همسر فكر كنم سير رو پوست گرفتيم اونم باز به گفته يه بنده خدا ريختيم توش بؤ گرفته

پسرم عشقمه
رو برنج چندتا كرم ديدم نگو فقط همون دوتا بوده ديگه همه رو بردم ريختم تو آفتاب به گفته همسر فكر كنم س ...

چه حیف شده 

بازم پهن کنین تو آفتاب بلکه دوباره بوش بره

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

ای داد بر من😕😕این چه کاری بود 😑😑😑😑اول اینکه برنج رو هیچوقت جلو آفتاب نمیذارن اگرم جونوری چیزی توش زده باشه پهن میکنن تو سایه.دوم اینکه واقعا چرا سیر ریختی عاخه🤔🤔🤔🤔خدا خیرت بده.زیادم خیس بخوره بشوری بازم بو میده؟