2789
عنوان

مهمون دارم

403 بازدید | 11 پست

خانوما دستور پخت ي مرغ خوشمزه ك بلدين بگين

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

با سس میخای درست کنی؟ میتونی هم مرغ سوخاری درست کنی، کنارش سوپ بزاری

اره سس

ن بابا حامله ام سختمه سوپ

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره سس ن بابا حامله ام سختمه سوپ

پیاز رو جدا سرخ کن. مرغ ها رو هم جدا سرخ کن، به مرغ ها زردچوبه و فلفل سیاه و نمک بزن. رب گوجه هم جدا تفت بده. فلفل دلمه هم رنده کن بزن بهش. همه رو با هم بزار، کم آب درست کن خوشمزه بشه، آخر سر هم زعفران بش بزن

پیاز بزرگ رو رنده کن ی سیر کوچیک رنده کن فلفل دلمه ای رنده کن 

تکه های مرغ رو سرخ کن تو ماهی تابه وقتی تموم شد تو همون روغن مواد بالا رو سرخ کن نمک زرد چوبه و اویشن و رب بزن بهش بعد ک ربش سرخ شد دو الی س لیوان اب بریز روی سس وقتی قل خورد بریز روی مرغ های سرخ شده ات برای هر چهار تا رون ی لیوان اب کافیه 

بعد زیرشو کم کن بزار با خرارت ملایم بپزه 

اخرای پخت اگه زعفرون داری ی کوچولو اب کردشو اضافه کن عالی میشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

خورست الو مسما درست کن باهاش.یه عالمه پیاز خلالی سرخ شده با مرغت تفت بده بعد سه چهار تا هویج خوشگل خورد کن توش و بعدم الو بخارا و ازین الو ترشا بریز توش هر چی الو بخارا بیشتر خوشمزه تر

تکه های مرغو همونجوری خام تو روغن سرخ کن زیرشو کم کن تو روغن زردچوبه و یکمم فلفل بریز 

بعد تو یه ظرف دیگه پیاز سرخ کن زردچوبه فلفل پودرسیر بزن رب بریز هویج و فلفل دلمه خرد کن بریز من غوره هم میریزم اگه نداری یکم آبغوره یا آب نارنج بریز مرغای سرخ شده رو بذار تو این سسه که آماده کردی دورش آب بریز بذار بپزه 

ریپلای کن خوششششششم میاد😄

مرغ با رب انار.مرغ اناردون.خیلی مجلسی هم میشه.مرغها رو بعد مزه دار کردن (هر جوری دوس داری من با زعفرون و نمک) سرخ کن میتونی بذاری دم بکشه (کف ظرفت رو چرب کنی و درس رو ببندی)  ولی سرخ بشه خیلی خوشمزه میشه.سرخ سرخ هم نشه.اینقدی که جا داشته باشه با سس چند تا جوش بزنه.بعد از یه طرف دیگه پیاز داغ نگینی درست کن رب انار اضافه کن و آب .توجه کن خیلی آبکی نشه . دارچین اضافه کن .اگه دیدی ترشه شکر اضافه کن که ملس بشه.مرغها رو توی یه تابه بچین سس رو بده روش درش رو ببند بذار با مرغها جوش بزنه خوب غلیظ شه سس به خورد مرغها بره.در کل ۱ -۱.۵ ساعت طول میکشه.خیلی خوشمزه میشه با پلو زعفرونی سرو کن.

من اول مرغامو میریزم تو آب و نمک در حال جوش 2دیقه ی کفی میاد بیرون بعد آبکش میکنم آب میگیرم سرخ میکنم تو روغن و کره و پودر زعفران بعد ی پیاز درشت رنده میکنم تفت میدم رب تفت میدم نمک و فلفل  دوتا حبه سیر ی تیکه فلفل دلمه ی هویج میندازم آب میریزم جوش خورد میریزم رو مرغام روهم ناشن بهتره اگه نشد سینه رو زیر بچین آخراش میچشم یکم آبلیمو میریزم و زعفران

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏