2777
2789
عنوان

دوست شدن با مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 27708 بازدید | 71 پست
چندبار تهدید کردم ک ب شوهرت زنگ میزنم شمارشو دارم ولی فایده نداشته حتی یه بار با شوهرش حرف زدم همه چ ...

😕😕😕خاک تو سر شوهررررش

خااااااک

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برخلاف میل باطنیم واست گزارش میزنم ک وسط تاپیکای بچه ها پیام بازرگانی نشی.

خخخخخ دهنت..😂😂

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

اميدوارم كه حالت هر چي زودتر خوب بشه، ولي ي چيزي برات تعريف ميكنم به عنوان تجربه ازش استفاده كن، ي ويديو مشاوره خارجي ديدم  ي خانومي سوال پرسيده بود كه دو بار براي من پيش اومده با ي اقايي اشنا ميشم خيلي خوبه ولي بعد فهميدم زن داره، ازش كمك خواست كه چجوري بتونم بفهمم يكي مجرده يا نه، مشاوره ( استيو) گفت چنتا نشونه داره، اولا مرد متاهل بيشتر قراراشو در طول هفته ميزاره تا اخر هفته، دوما ساعت غير كاري روز تلفنشو زود جواب نميده و خودش بيشتر زنگ ميزنه، اگر روي دستشو ببيني رد حلقه مشخص ميشه( چون مرداي ايراني كمتر حلقه ميندازن اين ي مورد شايد سخت باشه)، بعدم گفت بيشتر نقد پرداخت ميكنه توي قرارا تا با كارت كه اثري از خودش جا نزاره، و اينكه زياد در مورد اينده صحبت نميكنه، خيلي اين مورد زياد شده كه مرداي متاهل خودشونو مجرد جا ميزنن و البته متاسفانه بعضي زنا هم همينطور، مراقب باش دوباره وارد چنين رابطه اي نشي. 

😕😕😕خاک تو سر شوهررررش خااااااک

زندگیم تباه شده به خاطر هرزه بازی شوهرم و اون هرزه هیچ وقت حلالشون نمیکنم 

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

اگه دیگه پات نلغزه خوبه

برا اینکه پات نلغزه هم باید تحت هیچچچچچ شرایطی جوابشو ندی چه تلفن چه واتساپ چه تلگرام پیامک و.....

سرتو با کتاب گرم کن و تو جمع باش زیاد تنها نمون که فکر و خیال کنی

حالم از هرچی مرد خائنه به هم میخوره علی الخصوص از نوع به اصطلاح مذهبی

خدایا سایه مادر عزیزمو بالاسرم نگه دار   آمین
شوهر من با یه زنی دوسته که متاهله چند ساله باهم هستن تو این خونه خراب شدمون همیشه دعواس و گریه همیشه ...

دیگه چرا بچه دوم داری میاری عزیزم؟

خدایا منو به عشقم برسون بچه ها دعام کنین😔😔😔💔💔💔💔

منم یبار برام این اتفاق افتاد البته من به اون اقا جسی نداشتم اما بعدش فهمیدم متاهله کات کردم و اینکه تا یمدت جس عذاب وجدان داشتم ناخاسته این ادما حس بدی به ادم میدن خدا لعنتشون کنه از خانوادشون شرم نمیکنن الان فهمیدم به هیچکس نباید اعتماد کرد 

Thank you my miracle😎😎😎😎😎

امام رضا کمک کرده که شناختیش از خودش هم بخواه از تو فکرت همچین ادم پستی رو بندازی دور

و همسری فداکار قسمتت شه چرا فکر می کنی دیره جاری من ۳۲ داره تاز ازدواج کرده دوست داشتم بیای بببینی چقدر خوشبخت شده اونم به خاطر نجیب بودنش

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید