2777
2789
عنوان

بچهابه نظرتون بایدکادوببرم🤔🤔

218 بازدید | 36 پست

سلام عزیزای دلم جاریم تازه خونه خریدن رفتن بایدکادوبراخونش ببرم اون برامن نیورد؟؟؟

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه شیرینی بخر عیبی نداره

اگه دیدی بقیه بردن تو هم ببر

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
حالا یه شیرینی بخر عیبی نداره اگه دیدی بقیه بردن تو هم ببر

باش☹اخه اونام هیچکدوم دفع اول امدن خونم هیچی نیوردن فقط مادرشوهرم اورد😏

شاید فکر کرده تازه ازدواج کردی و جدیدا بهت کادو عروسی دادن دیگه کادو خونه رو نداده. اما تو ببر. همه که مثل هم نیستن

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه

من میبرم چون کادو دادن رو دوست دارم و محبت کردن رو هم همینطور ..اینجوری حال دلم بهتره 

اصلا هم اهل حساب و کتاب نیستم ... 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
اگه اون هیچی نیورده شمام با یه شیرینی چیزی برو

اره خوبه اگه دعوت کردبه جعبه شیرینی میخرم اخه لجم میگیده چیزی نیوردواسه من همینجورامدگف ببخشیدعجله ای شدنشدچیزی بخرم😐

شاید فکر کرده تازه ازدواج کردی و جدیدا بهت کادو عروسی دادن دیگه کادو خونه رو نداده. اما تو ببر. همه ...

فقط پاتختی گذاشتن که پدرشوهرم برداشت پولای پاتختی رو

باش☹اخه اونام هیچکدوم دفع اول امدن خونم هیچی نیوردن فقط مادرشوهرم اورد😏

خب نبر همون شیرینی بخر 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.