2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش منم هفته ۲۵ام چن روز قبل همینطووری شدم درد پریودی شدید گرفتم خیلی ترسیدم بچمم همون لحظه در حال تکون خوردن بود یک ساعت بکوب درد داشتم یه کودئین ساده خوردم بهتر شدم 

از هفته ۲۰ ب بعد طبیعیه این دردا بهش میگن ماه درد

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔

با دکترا تماس بگیر اگر زیاد طولانی شد یا دیدی داره شدید میشه حتما برو دکتر ولی به مقدار کم طبیعی هست نگران نباش

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
نگران نباش منم هفته ۲۵ام چن روز قبل همینطووری شدم درد پریودی شدید گرفتم خیلی ترسیدم بچمم همون لحظه د ...

ممنونم اخه زود نیس از الان ماه درد هم ماله منم مث درد پریه ولی بچه تکون میخوره من میگم شاید داره بزرگتر میشه فشار میاره 

ممنونم اخه زود نیس از الان ماه درد هم ماله منم مث درد پریه ولی بچه تکون میخوره من میگم شاید داره بزر ...

اره دیگه منم همینو میگم از دکترمم پرسیدم بهش میگن ماه درد گلم نگران کننده نیست رحم داره برا زایمان اماده میشه

اخه من کمی حالت تهوع هم دارم چرا

منم حالت تهوع دارم خب خواهر مث اینکه حامله ایا حاملگی و حالت تهوع هاش😁

اگه دردت زیاد یه شیاف بذار همون شیاف ک واسه قطع لکه بینی بود خارجیه چی بود اسمش از اونا بذار جای بچه رو سفت سفت میکنه

ندارم ک خونه اخ خدا این چی بود دیگه امروز اومد سراغ ما

حالا اگه انقد نگرانی میخوای ی زنگ بزن ب دکتر یا برو بیمارستان بذا نگرانیت از بین بره ولی من میگم طبیعیه سه ماه  اخر