2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمی که خدا رو داره هیچ وقت به نظرم بی کس نیست منم یه روزی همین فکرو میکردم که دیدم خدا خودش به تنهایی میتونه جای همه رو برای آدم پر کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آدمی که خدا رو داره هیچ وقت به نظرم بی کس نیست منم یه روزی همین فکرو میکردم که دیدم خدا خودش به تنها ...

خدا کجاس ک حالمو بفهمه.کاش جونمو بگیره از بی تکیه گاهی دیگه بریدم

خدایاشکرت...
منم‌مامانم مرده فقط شوهر ندارم یعنی داشتم ازش جدا شدم منم همیشه احساس بی کسی داشتمو دارم 

من نمیتونم جدا شم چون تکیه گاهی ندارم کسی ک ۱۰ سال به پاش نشستم خوردم کرد 

خدایاشکرت...
خدا کجاس ک حالمو بفهمه.کاش جونمو بگیره از بی تکیه گاهی دیگه بریدم

عزیزم اینطوری نگو بشین باهاش حرف بزن به خدا حرفاتو گوش میده منم یه روزی فکر میکردم خدا اصلا حواسش به من نیست ولی بعدا میفهمی چقدر هواتو داشته خودت خبر نداشتی و الکی باهاش دعوا کردی باهاش حرف بزن ببین چقدر سبک میشی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من نمیتونم جدا شم چون تکیه گاهی ندارم کسی ک ۱۰ سال به پاش نشستم خوردم کرد 

منم نداشتم ولی یهو قید همه چیو زدم عزیزم اونی ک ب پاش میشینی عوض میشه اونیم ک ب پات میشینه اونم عوض میشه کلا هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیس باید خودتو قوی کنی فقط 

منم نداشتم ولی یهو قید همه چیو زدم عزیزم اونی ک ب پاش میشینی عوض میشه اونیم ک ب پات میشینه اونم عوض ...

چ جوری قیدشو زدی؟حتما جایی داشتی بری،یا تنها زندگی میکنی من نمیتونم تنها بمونم جایی هم ندارم حتی واسه چند روز قهر کنم برم دیگه طاقت این بی کسیو ندارم 

خدایاشکرت...
چ جوری قیدشو زدی؟حتما جایی داشتی بری،یا تنها زندگی میکنی من نمیتونم تنها بمونم جایی هم ندارم حتی واس ...

اومدم خونه بابام با وجود زن بابا و ی داداش نادونو اذیت کن مگه خونه بابات نمیتونی بری؟

اومدم خونه بابام با وجود زن بابا و ی داداش نادونو اذیت کن مگه خونه بابات نمیتونی بری؟

منم یه زن بابای بدجنس دارم ک نه نمیتونم خونش برم از اولش باهاش زندگی نکردم اون موقع پیش بابا بزرگم اینا بودم اما بعد عروسیم فوت شد دیگه خونه اونام نمیتونم برم...چون مادربزرگم با عموی بدجنسم زندگی میکنه نمیدونم چی کنم

خدایاشکرت...