ava_khanom مدیر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3557 عنوان بی کسی... | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 21 پست دلم میخواد بمیرم... خدایاشکرت... 1398/08/12 | 03:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava_khanom مدیر استارتر عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 3557 خدانکنه چرا بالاتر گفتم دلم از شوهرم خون شده کسیو هم ندارم خدایاشکرت...
shahmr عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 564 بالاتر گفتم دلم از شوهرم خون شده کسیو هم ندارم منم از زنم دلم خونه.ولی قشر ایران جوریه که باید بزور ادامه بدی .تازه شم من بچه هم ندارم
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12347 منم از زنم دلم خونه. ولی قشر ایران جوریه که باید بزور ادامه بدی . تازه شم من بچه هم ندارم منم بچه ندارم منم دلم خونه منم بزور دارم ادامه میدم من بریدم😔 قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
shahmr عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 564 منم بچه ندارم منم دلم خونه منم بزور دارم ادامه میدم من بریدم😔 دلیل تو چیه ؟
مامان0مرسانا عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 12347 دلیل تو چیه ؟ با شوهرم یه درصد تفاهم ندارم فقط دعوا داریم خسته شدم قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ.
shahmr عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 564 با شوهرم یه درصد تفاهم ندارم فقط دعوا داریم خسته شدم پس بگو دارم جهنم میکنم.،نه زندگی