2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک قبلیم جاری

313 بازدید | 30 پست

حالا نیاید بهم بخندید ولی خدایی نصف شبی یه ترس عجیبی گرفت منو ک نکنه دخترم بزرگ بشه عاشق پسر جاریم شه     خدایی چیکار کنم این فکر مثل خوره افتاد ب جونم

🤣🤣🤣🤣🤣 

آخرش همون میشه  حالا ببین🤪

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از اینکه عاشق بشه دخترتو جمع کن 😂😂😂

خب دله دیگه شاید دلبسته شد الان اوضاع ببین چ جوره ۲۰ سال دیگه فک کنم کارت عروسی میاد در خونمون بعد میفهمم ع عروسی بچم دعوتم  

خب دله دیگه شاید دلبسته شد الان اوضاع ببین چ جوره ۲۰ سال دیگه فک کنم کارت عروسی میاد در خونمون بعد م ...

گلم هرچی میگذره عشقا الکی تر میشن عاشق واقعی وجود نداره خیلی راحت میتونه عاشق یکی دیگه بشه واینو فراموش کنم خودمم جزو اونایی بودم که میگفتم وای من بدون عشقم میمیرم هر شبم گیر گریه حالا منو ببین از یکی دیگه خوشم اومده ولی عاشقش نیستم 😂😂😂😂😂

گلم هرچی میگذره عشقا الکی تر میشن عاشق واقعی وجود نداره خیلی راحت میتونه عاشق یکی دیگه بشه واینو فرا ...

حتی اینکه دخترم برای یک ثانیه به پسر عموش فکر کنه یا اون ب دختر من فک کنه عذابه برام  

بهترین کار اینه از شهر خودمون بریم شهر دیگه

ما ك كلا شهرمون جداست ولي از بس هر كي ميبينشون ميگه واي أينا بزرگ شن برا هم خوبن منو ديوونه كردن همش تو فكرشم 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
خیلی خوب میشه طرفت خواهر نداشته باشه برادر هم نداشته باشه حالا مادر اشکال نداره گناه داره باهاش میسا ...

ن پس ديگه بيا و مادرم نداشته باشه😱😂😂😂

والا ما٤تا خواهر شوهريم عروس مونو رو چشم مون نگه ميداريم ولي اگ خواهر شوهر داشتم ميدونم ميخاس مث بقيه شون سوهان روح و روانم باشه 

ولي اينك طرف ادم تك فرزند باشه هم سختياي زياد خودشو داره ديدم ك ميگما

لايك نكنيد مرسي اه🤗