2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک قبلیم جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن پس ديگه بيا و مادرم نداشته باشه😱😂😂😂 والا ما٤تا خواهر شوهريم عروس مونو رو چشم مون نگه ميداريم ...

ما هم سه تا خواهرشوهرسم اون دوتا خواهرم باهاش خیلی خوبن مامانمم همینطور ولی من نه چون خیلی بهم ضربه زده !حتی کار نکردنم هم میشینه پیش این واون میگه اخه بتوچه والا

ن پس ديگه بيا و مادرم نداشته باشه😱😂😂😂 والا ما٤تا خواهر شوهريم عروس مونو رو چشم مون نگه ميداريم ...

حالا من خواهر شوهرم خدایی خوبه روزی چیزی ازش ندیدم اما امان از جاری حاضر بودم ۱۰ تا خواهر شوهر لنگه خواهر شوهرم داشتم اما ی جاری این شکلی نداشتم

حالا من خواهر شوهرم خدایی خوبه روزی چیزی ازش ندیدم اما امان از جاری حاضر بودم ۱۰ تا خواهر شوهر لنگه ...

منم از جاريام بدم مياد با يكيش ك قهرم اون يكي هم موزيه فعلا ك ميونه مو باهاش خوب نگه داشتم اينم بخاد حدشو بگذرونه ميدونم باهاش چيكار كنم

هرچند ك شوهرم و خانوادش پشت جاريامن هميشه

لايك نكنيد مرسي اه🤗
منم با این عفریته قهرم خداروشکر شوهرم پشت منه

ن بابا شوهرم ي بار پشتم در اومد جلو جاريم ولي وقتي ديدش سرياي بعدي جوري بودن ك انگار ن انگارچيزي شده😏😏 

لايك نكنيد مرسي اه🤗
ن خدایی من خیلی زجر با این جاریه کشیدم فقط کم مونده فردا دخترم عاشق پسرش شه چه خاکی ب سرم بریزم 😭😭 ...

از بچگی خط و نشون بکش براش همیشه هم تکرار کن 

مادر من اینکاروکرد

و دلایلشم میگفت

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم 
میترسم بیشتر نسبت بهش حساسش کنم اینطور نیس؟مثلا اینطور ب سمتش کشیده بشه

ببین مامان من بهم میگفت که مادرشوهرت بشه فلان میکنه ان شالله یه شوهر خوب برات پیدا میکنیم به وقتش

کلا رفت و آمد رو محدود به عید کرد گفته بود محرم نامحرم رعایت بشه 

من از همون بچگی گوشی دستم اومد اون خانواده رو نباید برم طرفشون چون خطرناکن 

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم