2777
2789
شنوایی سنجی چندباربردیش ازabrگرفتن چن ماهگی بردیش

برای پسر منم گفتن دوماهگی ببر شنوایی سنجی بردم اونجا گفت اوکی هست .فقط باید تست عصب شنوایی هم ببری

همون روز وقت دکتر داشت ب دکترش گفتم یذره گوشش نگاه کرد و اینا گفت لازم نکرده شنواییش خوبه

پسر من هم خیلی به صدا عکس العمل نشون میده 

شما هم اینقدر استرس الکی نده ب خودت  و بچه ات

پسر من با انواع و اقسام مشکلات بدنیا اومد ولی خداروشکر اکثرن رفع شد دو سه تایی هم که موندن میدونم مثل بقیه رفع میشن

الان پسرم رگ گردنش تنگه کم کاری تیروئید داره و رو بینیش و پشت سرش همانژیوم داره .امیدم ب خداست که اینام رفع بشه

پسر من بینیشم خیلی سربالاست و چشماشم خیلی ریزه. سر اینام خیلی از اطرافیان طعنه می شنوم ولی باز امیدم به خداست

شمام توکل کن به خدا .خداروشکر کن ی بچه سالم بهت داده .ابن قضیه چیزی نیست رفع میشه

خدايا نشاني بنما از خود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیییلی ممنونم ازحرفد امیدگرفتم ببینم من مرحله اول شنوایی سنجی توی خودزایشگاه انجام دادم گفت مشکلی ند ...

راستی پسر من ۲۱ تیر بدنیا اومده

خدايا نشاني بنما از خود
بعد نگفتن دلیل مننژیت پسردچی بودن

من اواخر ی کم عفونت ادراری گرفته بودم ولی کم بکد تاحدیکه دکتر خودم میگفت زیاد نیست بهم دارو نداد فقط گفت مایعات بخور 

بیماریتان میگفتن از اونه

ولی دکتر خودم میگفت نه تو بیمارستان ک برای زردی بستری بود گرفته

خدايا نشاني بنما از خود
من اواخر ی کم عفونت ادراری گرفته بودم ولی کم بکد تاحدیکه دکتر خودم میگفت زیاد نیست بهم دارو نداد فقط ...

خیلی توفکرپسرمم تابیست روزدیگه ببرمش شنوایی سنجی دیوانه میشم اینقداسترس دارم

هیچوقت بخاطرقیافه بچه ناراحت نشو این ناشکری بچت هدیه خداس تابزرگ بشه هزارشکل عوض میکنه

میدونم ولی یروز بهش  میگن ژاپنی یروز میگن سامورایی یروز میگن سیاهه میترسم بزرگ شه به خودشم بگن دلش بشکنه.ب خاطر خودم ناراحت نیستم به خاطر خودش ناراحتم

خدايا نشاني بنما از خود