2777
2789

روغن مالی

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا شکمم ترک برنداش .یکم پهلوهام فقط.

وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..
من کرم ماستلا زدم،روزی سه بار و البته مقدار زیاد،اصلا هم پوستمو نمیخاروندم،گاهیم عسلو روغن زیتونو تر ...

کرم ماستلا هم بود داره؟

قیمتش چقده !میدونی

من ترک خوردم اینارو خوب میکنه یا نه فقط برای پیش گیریه؟

کرم ماستلا هم بود داره؟ قیمتش چقده !میدونی من ترک خوردم اینارو خوب میکنه یا نه فقط برای پیش گیریه؟

منم از این کرم استفاده میکنم عزیزم،بوی ملایم داره

من خریدنی دو نوع بود یکی برای پیشگیری از ترک و یکی رفع ترک

من ۲۰۰ خریدم اما بعدش تو دی جی کالا دیدم ۱۴۷ زده بود

کرم ماستلا هم بود داره؟ قیمتش چقده !میدونی من ترک خوردم اینارو خوب میکنه یا نه فقط برای پیش گیریه؟

من سه سال پیش استفاده میکردم صدو بیست بود قیمتش الان حتما گرونتره،نه کرم بوی خاصی نداره،من کرم پیشگیری از ترکشو میزدم،یه مدلم داره کرم درمان ترکه من استفاده نکردم نمیدونم تاثیر داره یا نه،یکی از دوستای مجازیم میگفت برای درمان ترکهاش روغن بایو اویل زده راضی بود ولی من خودم شخصا استفاده نکردم نمیدونم

کرم ماستلا خیلی خوشبو کی گفته بوش بده ؟

نه عزیز من ترکیب روغن زیتونو عسلو گفتم بوش جالب نیست،خصوصا که من با روغن زیتون تصفیه نشده درست میکردم،ولی نمیدونم تاثیری داشت یا نه چون مرتب ماستلا رم میزدم نمیدونم فقط کرم اثر داشت یا این ترکیبم کمک کرد

نه عزیز من ترکیب روغن زیتونو عسلو گفتم بوش جالب نیست،خصوصا که من با روغن زیتون تصفیه نشده درست میکرد ...

من که کرم ماستلا زدم یدونه ترکم نخوردم هم خارش از بین میبره و هم مانع ترک عالی بود😘