2777
2789
هر شب روغن زیتون مالیدم حتی به سینه هام  الانم اصلا ترک ندارم

کلا توی خونوادتون ترک نداشتن ارثی نیست؟چون یکی از فامیلای ما روغن زیتون میزد میگفت تاثیری نداشته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه میخواید کرمهای ضد ترکو بزنید نباید خیلی کم بزنید بعضی خانما کرمو که میخرن چون قیمتش ممکنه براشون گرون باشه تو استفادش صرفه جویی میکنن بعد نتیجه نمیگیرن،یکیم این که به هیچ وجه نباید پوستتونو بخارونید من با این که مرتب ماستلا رو میزدم یه شب پوست ران پام خیلی خارش گرفت خاروندم فرداش دیدم یه کم ترک خورده ،و دیگه اینکه کرمو به هر جا که حدس میزنید ترک بخوره بزنید نه فقط به شکمتون،من به شکمم و پشت زانوهامو ران و سینه هام و ...هم میزدم

من سه سال پیش استفاده میکردم صدو بیست بود قیمتش الان حتما گرونتره،نه کرم بوی خاصی نداره،من کرم پیشگی ...

منم بایو اویل خریدم الان دیدم اکثرا گفتین ماستلا پشیمون شدم کاش قبلش تاپیک میزدم ها😂

منم بایو اویل خریدم الان دیدم اکثرا گفتین ماستلا پشیمون شدم کاش قبلش تاپیک میزدم ها😂

بایو اویلم من تعریفشو زیاد شنیدم،مگه چه قدر خریدی؟میتونی تموم شد ماستلا بخری،البته بازم بپرس بایو اویلم شاید همون نتیجه رو داشته باشه

یه دونه ۱۲۵میل خریدم آره ولی اگه عوض کنم بد نیست؟مثلا تاثیر نذاره

نمیدونم از دکتر بپرس ولی من خودم اول کرم الانسیل(تلفظ اسمشو درست یادم نیست فکر کنم همین بود)زدم بعد که تموم شد عوضش کردم ماستلا گرفتم