2777
2789
عنوان

پوشک بچه

94 بازدید | 9 پست

دخترم دوسالو ۱۲روزشه هنوز پوشکیه چکارکنمیاد بگیره هرکارکردم ب حرفم گوش نمیده اصلا بلد نیست جیش دارم کل فامیل هم بسیج شدن ک توسرم بکوبن چرا یادش نمیدی

کم کم یادش بده مثلن یه بار پوشکش نکن بزار جیش کنه تو شورتش بعد بگو وای ببین خیس شدی چه حسی داری؟ بده؟

با داستان و این ادا اصولا یادش بده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

کارتن های potty دانلود کن ببینه

تا 2 سال 4 ماهگی وقت هس

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم ول کن  به شما استرس میدن شما به بچه ات. اگه نمیگه ولج میکنه ولش کن. من توی3روز گرفتم1ماه مانده بود2سالش بشه.  جیش بلدبود بگه. پوشک نمیخواست بشه. پوشک شبشم خشک خشک بودتاصبح.    2بارپی پی کرد توشلوارش بدش امد اونم یادگرفت. اما من هرکی هرچی میگفت میگفتم ول کن بذارراحت باشه. 

من تاسه سالگی بچه هام هیییچ اقدامی نکردم خیلی هم راحت گرفتمشون 

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
مردم ول کن  به شما استرس میدن شما به بچه ات. اگه نمیگه ولج میکنه ولش کن. من توی3روز گرفتم1ماه م ...

منم سر پسر اولم اینجوری بود ولی این یکی جونمو دراورده اصلا توجه نمیکنه