2777
2789

بعید میدونم. آخه سلفری جوابش تقریباً قطعیه. ولی خب برای مجوزهای سقط در ایران فقط جواب آمنیوسنتز قابل قبول هست. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭

توکل کن به خدا که بهت صبر بده و بچه سالم. بعدم به درگاهش شکر کن که فهمیدی و بچه مبتلا به سندرم رو وارد این دنیا نکردی که یه عمر هم خودت و هم اون طفلک رنج و عذاب نکشین. جاش پر میشه عزیزم. صبر کن

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
توکل کن به خدا که بهت صبر بده و بچه سالم. بعدم به درگاهش شکر کن که فهمیدی و بچه مبتلا به سندرم رو وا ...

خیلی حالم بده خدا کمکم کنه 😢😢😭😭مرسی عزیزم واقعا خداروشکر ازین بابت ولی گفتم شاید امیدی باشه

خیلی حالم بده خدا کمکم کنه 😢😢😭😭مرسی عزیزم واقعا خداروشکر ازین بابت ولی گفتم شاید امیدی باشه

عزیزم الان رفتم تایپیک هات رو خوندم مثل اینکه شما هم ان تی ۳.۵ داشتسن و جواب سلفری تون مثبت شده. دقیقا مثل من. ان تی برای منم ۳.۶ بود و سلفری دادم و مثبت شد. هفته ۱۷ آمنیوسنتز شدم با کلی نا امیدی. دکتر درخواست جواب دو روزه کرد که اگر مشکلی بود دیگه زمان از دست ندیم‌. برای جواب دو روزه هم که تریزومی ۱۳ و ۱۸ و ۲۱ و جنسیت بود. دو روز بعد زنگ زدن که این موارد نرمال بودن حتی تریزومی ۲۱ که های ریسک بوده. ۱۴ روز بعدم جواب نهایی دادن که کل کروموزم ها رو بررسی کرده بودن. واقعا درکت میکنم. من از هفته ۱۳ که رفتم ان تی تا ۱۷ که حواب سلفری اومد و مثبت بود که همون روز آمنیو کردم و تا جوابش اومد تو برزخ زندگی کردم خیلی بهم ریخته بودم.نگران نباش ایشالله که جوابتون خوبه

عزیزم الان رفتم تایپیک هات رو خوندم مثل اینکه شما هم ان تی ۳.۵ داشتسن و جواب سلفری تون مثبت شده. دقی ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر که به خیر گذشته دقیقا میدونم چه شرایطی رو گذروندین چون الان من تو همون شرایطم انشالله که بچه منم سالم باشه خیلی امیدوار شدم تاپیکتون رو خوندم اگه میشه برای منم دعا کنین تو این روزا خیلی بهش احتیاج دارم 

شما کجا انجام دادین آمینوسنتز و سل فری رو؟؟

عزیرم واست دعا میکنم که انشالله جواب آزمایشت نرمال باشه و عالی. من سلفری آزمایشگاه نیلو انجام داد. آمنیوسنتز گفتن بیا خودمون انجام بدیم که رایگان بشه ولی من دیگه نرفتم پیششون سر همون جواب سلفری خیلی اذیتم کردن. رفتم یزد دکتر طباطبایی نمونه گرفت آزمایشگاه ژنتیک دکتر سیدحسنی انجامش داد.شما چطور؟ کجا انجام داد این دوتا آزمایش رو.

عزیرم واست دعا میکنم که انشالله جواب آزمایشت نرمال باشه و عالی. من سلفری آزمایشگاه نیلو انجام داد. آ ...

منم نیلو انجام دادم هم سل فری رو هم آمینوسنتز رو انشالله که خوب باشه ولی جای دیگه نمونه گیری انجام شد ما نمونه رو دادیم به نیلو که جواب بده

من جواب آمینوسنتزم مثبت شد😭😭

واقعا؟؟ خیلییییی ناراحت شدم عزیزم. خیلی😢😢. میدونم خیلی سخته. امیدوارم خدا بهت آرامش بده. هیچ کار خدا بی حکمت نیست. انشالله به زودی زود خدا دوباره دامنت سبز کنه. ببخشید عزیزم میدونم الان موقعش نیست که این سوال بپرسم. شما ریسکتون داخل سلفری چند درصد بود؟ جنسیت رو هم تشخیص داده بودن؟

واقعا؟؟ خیلییییی ناراحت شدم عزیزم. خیلی😢😢. میدونم خیلی سخته. امیدوارم خدا بهت آرامش بده. هیچ کار خ ...

مرسي عزيزم واقعا سخته من كه روحيه ام رو باختم من ريسكم ١:٧٠٠ بود شما ريسكت چند بود ؟ 

مرسي عزيزم واقعا سخته من كه روحيه ام رو باختم من ريسكم ١:٧٠٠ بود شما ريسكت چند بود ؟ 

واقعا سخته. برای من تریزومی ۲۱ زده بود ۳۰ درصد. ۱ به ۵۸۲. جنسیت رو هم نتونسته بودن برای ما مشخص کنن تو سلفری فقط هم یک صفحه بود جواب آزمایشش. از شما جنسیت تونسته بودن تعیین کنن؟