2777
2789
عنوان

بچه بی پدر😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 61 پست
باباش چی شد فوت کرد؟

۵ ماهش ک بود تصادف کرد طفلی خیلی جون بود

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خخخ چه بچه باحالیه پس     ممکنه بیش فعالی داشته باشه . اگر استطاعت مالی داری برو پیش ...

اتفاقا خودشو مادرشو بردیم مشاور  مشاور باهاشون صحبت کرد خیلی شیطنت میکرد 

مامانش هی میترسوندش مبگفت میزارم میرم تنها بمونی 

سر این موضوع بردیمش ولی لزین همه وابستگی به خودمون حرفی نزدیم

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
میدونم سخته من دختر جاریم این بلاهاروسرم اورد البته پدر داشت مادرش هرروز میفرستاد خونه ما الان بزرگ ...

ای بابا 

از بی درکیشونه 

فدای سرت 

من هی میگم بخاطر خدا اما گاهی صبرم سر  میاد میرم یکم تو حیاط میشینم بهتر میشم

ای بابا  از بی درکیشونه  فدای سرت  من هی میگم بخاطر خدا اما گاهی صبرم سر  میا ...

من دقیقا میگفتم برای رضای خدا اخه جاری من میرفت دنبال گشت و گذار خودش بچه اش میفرستاد خونه من قشنگ شب میومدن شام میخوردن میرفتن من کلا چندسال زندگیم شده بود این بعدا طلاق گرفت و رفت بچه اش با خودش برد الان برادرشوهرم دوباره ازدواج کرده اومدن خونمون به زنش میگفت بیاییم نزدیک زن داداش اینا من هم بعداز رفتنشون به شوهرم گفتم به داداش ات تذکر بده من دیگه حمال نیستم 

بیا پی وی خودم براش خواستگار پیدا می کنم

۳۶ سالشهههه ها حسا بانکی هم داره😁

هرانچه برای خود میپسندی برای دیگران بپسند به نظرت زبانم لال گوش شیطون و عزراییل کر در شرایط مشابه دوستت داشتی چطور رفتار کنن همونطور رفتتر کن.

تخصص در زوج درمانی.مشاوره ازدواج.مشاوره پیش از ازدواج
هرانچه برای خود میپسندی برای دیگران بپسند به نظرت زبانم لال گوش شیطون و عزراییل کر در شرایط مشابه دو ...

یسری چیزارو نمیشه 

خدا  قسمت هیچ کس نکنه ولی منم خیته شده بودم خب😐اگ قرار بود بچه داری کنم خودم میزاییدم😐هرچند ناراحت نیستم اگ بچه خودمم بود شاید یروز از لجبازی هاش خسته میشدم 

یسری چیزارو نمیشه  خدا  قسمت هیچ کس نکنه ولی منم خیته شده بودم خب😐اگ قرار بود بچه داری ک ...

هر خوبی از طرف شما با پاسخ عشق و علاقه خواهرشوهرت و شوهرتان روبرو میشه.تو نیکی میکن و دردجله انداز که ایزد دربیابانت دهد باز.یه جایی خدا و شوهرت جواب این دل پاکت رو میدهند.

تخصص در زوج درمانی.مشاوره ازدواج.مشاوره پیش از ازدواج