2777
2789
عنوان

بچه بی پدر😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 61 پست
خیلی خوبه ها حرف گوش کنه و اینا  اما همه اینا تا وقتیه ک داییش نیست وقتی شوهرم میاد خونه کلا ب ...

چون کمبود داره 

کمبود پدر داره وقتی شوهرت میاد می خواد هر طور شده  جلب توجه کنه 

من بهت یه پیشنهاد می دم 

یه بازی فکری بگیر از این گروهی ها 

خیلی خوب جواب میده

تا شوهرت  اومد بشینید سه دایی بازی کنید 

هم روحیه خودتون عوض میشه هم اون بچه آروم میشه 

تو سه روز این کار و کن اگه ندیدی بچه تغییر کرد

دنیا اونقدرها جدی نیست   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا بهش بگو بیا خونمونو تمیز کنیم دایی بیا ببینه شاد بشه یا بگو بیا موهای منو شونه کن خوشگل شم.اتفا ...

چشم اینم خوبه

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
فقط باید مادرش درستش کنه عزیزم اصلا به بچه بداخلاقی نکن میدونم سخته بعدهابراش عقده میشه

تاجایی ک بشه باهاش میسازم  ولی مثلا برام یه میوه خوری بزرگ شکست ازین سرامیکی ها واسه سرویسم بود گوشیمو شکوند تختمو شکوند هیچی نگفتم دیشب هی بپر بپر کرد پالت سایه رو شکوند یلحظه عصبی شدم مامانش کتکش زد

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
نظرم عوض شد دلم سوخت , نزنش    

گناه داره اصن نمیزنمش خدا قهرش میاد 

ببین مثلا تخمه خیلی دوسداره تنقلات دوسدارع شبا میگیریم سه تایی میخوریم یکم ارومه بعدش باز موتورش روشن میشه😂جندروز پیش عصبی شدم گفتم اگ قرار بود بچه داری کنم خودم حامله میشدم 

مامانش شنید بدش اومد دوروز نذاشت بیاد اینور

شما اکرم میخوای بفهمونی که از اومدن ناراحتی با بچه اخم نکن. دعواش نکن. گناه داره. خیلی آروم ‌منطقی ب ...

من اصن نمیگم نیا 

خیلی بهش محبت میکنم تا حدی ک صبحا قبل مهد رفتن میاد بوسم میکنه خدا فظی میکنه 

شوهرم ب مادرش گفته اما مادرش کاری نکرد منم بیخیال شدم 

گناه داره اصن نمیزنمش خدا قهرش میاد  ببین مثلا تخمه خیلی دوسداره تنقلات دوسدارع شبا میگیریم سه ...

خخخ چه بچه باحالیه پس   

ممکنه بیش فعالی داشته باشه . اگر استطاعت مالی داری برو پیش مشاور کودک . چون مشخصه مادرش اصلا به فکرش نیست .

بچه بی تقصیره مشکل از مادرشه , به نظرم توی همین کلینیک نی نی سایت مشکلت رو مطرح کن .

اره این بهتره عصر این کارو میکنم

تاجایی ک بشه باهاش میسازم  ولی مثلا برام یه میوه خوری بزرگ شکست ازین سرامیکی ها واسه سرویسم بود ...

میدونم سخته من دختر جاریم این بلاهاروسرم اورد البته پدر داشت مادرش هرروز میفرستاد خونه ما الان بزرگ شده من ببینه روش میکنه اونور میره اما من اصلا سرش دادهم نزدم فقط بعداز چندسال تحملم تموم شد به مادرش مستقیم گفتم دیگه بچه ات نفرست خونه من من نمیتونم باور کن یه گلدون داشتم خیلی قشنگ بود زد شکوند

چون کمبود داره  کمبود پدر داره وقتی شوهرت میاد می خواد هر طور شده  جلب توجه کنه  من ...

تنقلات میگیریم اینکارو میکنم یا  از مدرسه میاد داییش ازش میپرسه چطور بود  مدرسه و اینا 

مستقیم میاد خونه ما لباساشو در میارم بداش غذا میریزم و میخوره میره بعد نیم ساعت باز میاد