2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شامپو مخصوص داره از داروخانه بگیر چند بار بزن واسه خودت خوب میشی همه ی لباس ها و ملحفه هایی که این چند وقت استفاده کردی رو بشور 

به بچه از اون شامپو نزن خیلی شیمیاییه خودت توی موهاشو بگرد تخم شپش دیدی با ناخن از موهاش جدا کن

نترس بابا چیزی نیست که در آرامش خودتو پسرتو درمان کن

خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
چند دوره استفاده کردن؟؟

روش دستور و نوشته ولي مامانم يه بار زد خوب شد 

ببين گشتن مهمه اگه خوب نگردي ريشه كن نميشه 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
نمیدونم ازکجا گرفتم اینقدررررر اعصابم خورده ک نگو

مثل ابله مرغونه يا اَز يكي گرفتي يا باد تخمشو اورده تو خونه 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
از خارش سر دارم دیوونه میشم    

اسفند رو بجوشون توی حموم بزار سرت خیلی خارجششو کمتر میکنه 

من چندسال پیش از خواهرم گرفتم اونم توی مدرسه گرفته بود 

ولی خیلی زود جفتمون خوب شدیم 

بعد که از حموم اومدی سرتو بگیر پایین زیر سرت یه دستمال بزرگ پهن کن از زیر موهاتو سشوار بکش و شونه کن با این شونه های ضد شپش همه شون میریزن روی دستمال 

بعدش دیگه سرت نمیخاره

۳نفریم ولی فقط منو پسرم گرفتیم

عزیزم تو تاپیکای منو نگاه کن.کارایی که گفتم و موبه مو انجام بده. قول میدم نهایتش دوهفته ای خوب بشی. فقط همه کسایی که توخونه هستید یا باهاشون زیاد رفت وآمد دارید  باهم درمانو انجام بدید. ازتمیز کردن خونه و زندگیت غافل نشو. ومهم ترین نکته اینه که یه دونه رشک هم نذار توسرتون بمونه. ویه چیز دیگه خودتو سرگرم درمان های خونگی نکن واقعا فایده نداره فقط شپشارو به درمان مقاوم میکنه.

اسفند رو بجوشون توی حموم بزار سرت خیلی خارجششو کمتر میکنه  من چندسال پیش از خواهرم گرفتم اونم ...

تخماش خیلییییی زیاده نمیشه بادست خارج کرد واس اون راه حلی داری؟؟

عزیزم تو تاپیکای منو نگاه کن.کارایی که گفتم و موبه مو انجام بده. قول میدم نهایتش دوهفته ای خوب بشی. ...

مشکل من با تخم شپشه

اینقددد زیاده ک اصلا نمیشه جداشون کرد باشونه هم درنیومدن

تخماش خیلییییی زیاده نمیشه بادست خارج کرد واس اون راه حلی داری؟؟

شانه ی شپش 

از داروخانه بگیر

وقتی موهاتو باهاش شونه میکنی تخم شپش ها رو از روی موهاات میکنه گیر میکنده به شونه

شامپو مخصوص از دارخونه بگير بزن بعد حسااااابي نرم كننده بزن بِه موهات و با شونه مخصوص حساااااااااابي شونه كن بعد از حموم در اومدي اتومو بكش از ريشه موهاتو انشالله كه ميره 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛