2821
2789
دلم نمیاد موهاش خیلی نازه    

اخی عزیزم اخه ی بچه توفامیلامون گرفت اونم پسربودمامانشم پرستاربودگفت هیچی نمیشه زد فقط بایدازته بزنه ولی خودش کارهایی که گفتموکردخوب شد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چجوری استفاده کنم؟؟

بزن رو سرخودت با یه پلاستیک بکش روش ،پسرت هم موهاش رو قشنگ کوتاه کنن پسره عزیزم مشکلی نیست ،هر کس گفت چرا کوتاه کردی موهاشو بگو سرده کلاه میزارم سرش موهاش میشکنه اذیت میشه 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
دلم نمیاد موهاش خیلی نازه    

عزیزم موهاش یکی دو ماه دیگه بلند میشه ،فکر کن رفته سربازی 😍

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

ببین کچلش نکن که فایده نداره. چون الان شپش همه جازیاده. بخوای کچلش کنی.دوباره ودوباره هم شاید بگیره. هی میخوای کچلش کنی.سرخودتم باسرکه ورنگ مو ومایونز این چرندیا گرم نکن که فقط به شپش وقت میدی که زیاد تر بشن. من خودم دوبار گرفتم ویک میلیمترهم ازموهاموکوتاه نکردم وخوب شدم. درمان اصولی رو انجام بده تاسریع خوب بشی وخلاص. اگه خواستی بگو روشمو بگم. چون بار دوم که گرفتم پسرمم گرفت اونم بدون کچل کردن درمان کردم

سلام عزیزم. اول بگو ببینم چندنفر توخونه اید و کیا شپش گرفتید؟

پسرمم جزئی بود

همش چکش میکنم اگه چیزی باشه درمیارم چون موهاش ب اون شدت پر و بلند نیس

خودم افتضاحم

شامپو نو لايس عاليه 

مامانم براي خواهرم هر شامپويي زد جواب نداد با اين جواب گرفت شونه دندونه ريزم داره 

روزي سه بار موهاتونو بگردين تخمارو جدا كنيد بريزيد تو كيسه درشو گره بزنيد بندازيد دور  

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792