2777
2789
عنوان

اقا هلپ می😐

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 111 پست
واسه همین گفتم ترم اولی؟😂 چون اینجا همه دارن جفت میشن  نمیدونم پسرای بیریخت کلاسمون چه جذابی ...

نه بابا شانس ندارم که وگرنه میومد یه کاری میکرد عین بز نگاه میکنه فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه گوگولیه😍😍😍بده من😍😍

ن تو بچه داری کراش داری بچه منو میخوای چیکار😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
 نه بابا شانس ندارم که وگرنه میومد یه کاری میکرد عین بز نگاه میکنه فقط 

وای اینقدر بدم میاد

آدم نمیدونه تکلیفش چیه

دوستت داره

دوستت نداره

مخسرت کرده

خجالت میکشه

دوستتو دوست داره

باهاش همکلام نمیشی؟؟

دوستان‌لطفا‌برای‌عاقبت‌بخیر‌شدنم‌یک صلوات بفرستین.
ازت متنفرم😐

دل به دل راه داره🙄

می تو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
وای اینقدر بدم میاد آدم نمیدونه تکلیفش چیه دوستت داره دوستت نداره مخسرت کرده خجالت میکشه دوستت ...

نه حرف نزدیم باهم یعنی من رفتارام یجوریه که به پسر رو نمیدم که بخواد بیاد هم ررو نمیدم هم میگم چرا نمیاد😐خدا کمکم کنه😂

نه حرف نزدیم باهم یعنی من رفتارام یجوریه که به پسر رو نمیدم که بخواد بیاد هم ررو نمیدم هم میگم چرا ن ...

خب بنده خدا میترسه بیاد جلو😂😑

من خودمم اخلاقم همینه...ولی الان شرایط تو خااااصه

یکم مهربونتر باش بلکه فرجی شد😁😜

تو مادرمجرد نیستی؟😏

😒چرا هسدم نمیبینی این عنترارو

پس به من گیر نده😂

😂😂😂برو بابا

باشه عزیز دلم 😁❤نیازمند دعای خیر شما هسیم😂🌷

چشممم😂😁

امیدوارم ک همین فردا آخر کلاس بگه ببخشید خانم فلانی میشه ۵ دقیقه از وقتتونو بگیرم😍بعدشم ک بادا بادا مبارک بادااااا😍😍😍

کدوم دانشگاهی منم بیام از این لحظات رمانتیک عکس بگیرم😂😍