2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 40 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت کارجویان محترم

کار ما بسته بندی پازل مقوایی میباشد کارمزد هر عدد400تومان میباشد وداخل هر کارتن 300عدد پازل مقوایی قرار میگیرید

کارمزد هر کارتن 120هزار تومان میباشد به سفارش شما هفته به هفته سه شنبه به سه شنبه از دو کارتن تا بیست کارتن برای شما ارسال میکنیم

تسویه هر هفته سه شنبه درب منزل انجام میشود به صورت نقدی یا ایترنتی وکارت به کارت میکنیم

ارسال به همه مناطق تهران وکرج وشهرستان های سراسر کشور ارسال میشود

برای ثبت نام وهزینه اولین ارسال واشتراک سالیانه واستعلام صحت آدرس واطمینان از درخواست شما مبلغ 19000نوزده هزار تومان باید واریز کنید که بعد از استعلام صحت آدرستون با اولین حقوق هفته اول به خودتون بر گردونده میشود ممکن است این کار مخالف میلتون باشه وبگین موقع تحویل بار پرداخت میکنید ولی بارها افراد تماس گرفته وآدرس دادن ما سفارش ارسال کردیم شخص کارجو یا آدرس اشتباه داده یا سرکار گذاشته وپیک ما برگشت خورده صرفا به همین علت مبلغ ناچیز گرفته میشود

در ضمن در صورت ادامه کار در همان هفته اول پول به شما بر گردانده میشود

ارسال برای شهرستان ها هم به همین قیمت 19000نوزده هزار تومان میباشد هر شهری باشید ارسال میکنیم

کار به صورت دایم وهمیشگی میباشد ومحدودیت نداره طوری نیست که کار نداشته باشیم هر چقدر بزنید وانجام دهید کار هستش ودستمزدش میگیرید

توجه داشته باشید بعد از ثبت سفارش یک عدد دستگاه بسته بندی همراه جنس ها ارسال میشود ومصرف برقش خیلی کم مصرف میباشد

درب منزل هنگام تحویل با شما قرداد سالیانه میبندیم وقابل تمدید وفسخ میباشد وجنس ها را به صورت امانت میدهیم در قرداد ذکر میشود

(جذب نیرو از طریق تلگرام ویا واتساپ صورت میگیرید )

تسویه به صورت هفتگی میباشد بعد از واریز وارسال فیش واریزی

آدرس دقیق وکامل منزل

نام ونام خانوادگی

شماره تماس جهت هماهنگی

تعداد در خواستی کارتن ها

بعد از ثبت نام وثبت سفارش اجناس ما طی 72ساعت بعد از ثبت نام براتون ارسال میکنیم به دستتون میرسه ویک هفته زمان دارید پازل ها را بسته بندی کنید وبعد از یک هفته پیک ما برای تحویل اجناس وتسویه حساب درب منزل میباشد

این مبلغ بابت ثبت نام وهزینه اولین ارسال واشتراک سالیانه وتایید صحت آدرس وثبت سفارش میباشد وهزینه بار به عهده ما هستش

توجه داشته باشید ما تعداد محدودی نیرو میگیریم والویت با کسانی هست که زودتر ثبت نام انجام بدهند

شماره کارت خودش تضمین هستش در غیر اینصورت بودش میتونید شکایت کنید

توجه داشته باشید که بعد از سه ماه همکاری شرکت شما رابیمه خواهد کرد

بعد از ثبت سفارش یک عدد دستگاه بسته بندی براتون همراه جنس ها ارسال میشه شما به راحتی میتونید در هفته تا ده کارتن آماده کنید که در ماه بالای چهار میلیون درآمد میشه وتسویه درب منزل انجام میشور برای ثبت نام مایل بودید در خواست شماره کارت کنید واسم خودتون ثبت کنید

با تشکر از کارجویان محترم

شما با این کاری که انجام میدی پول درآوردی؟

عزیزم من تازه دیروز نصبش کردم 2 هزار و 500 دراوردم

خانومی که به من این رو معرفی کرد 1 ماه نصب کرده بود 600 هزار دراورده بود

از ماه بعد هم پورسانتش بیشتر میشه چون تبلیغات زیاد برای شرکت کرده

منم فعالیت کنم میتونم اعتبارمو بالا ببرم

خانوما برای کار اینترنتی خواستید درامد کسب کنید درخواست دوستی بدید و شمارتون رو برام بفرستید                                به تاپیک های قبلم سر بزنید تا متوجه روند کار بشید اینم بدونید که جای نگرانی نیست و شرکت رایان مهر معتبر هست،میتونید تو نت درباره اش تحقیق کنید
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت کارجویان محترم کار ما بسته بندی پازل مقوایی میباشد کارمزد هر عدد400تو ...

ادرسی داره؟

فکرکنم اگه اینجور اگهیا مرکزی داشته باشن بشه بهشون فکر کرد وگرنه کاملا ریسکه. البته ۱۹ تومن پول زیادی نیست ولی ب اعتمادت خدشه وارد میشه ک قابل جبران نیست

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
به منم آموزش میدی؟

اگر میخوای همکاری کنی درخواست دوستی بده شماره ات رو بفرست

من شماره ات رو میزنم تو معرفیه دوستان و لینک برات از شرکت میاد تو هم نصبش کنی و فعالیتت رو شروع کنی 

هر سوالی داشته باشی هم بپرس جواب میدم عزیزم🌹

خانوما برای کار اینترنتی خواستید درامد کسب کنید درخواست دوستی بدید و شمارتون رو برام بفرستید                                به تاپیک های قبلم سر بزنید تا متوجه روند کار بشید اینم بدونید که جای نگرانی نیست و شرکت رایان مهر معتبر هست،میتونید تو نت درباره اش تحقیق کنید
مربوط به شارژه؟

برنامه ی خرید شارژ و نت و پرداخت قبوض و... 

هست زیر نظر شرکت رایان مهر

برنامه ی امنی هست برای اینکار ها

ولی اگه به دوستات معرفیش کنی شرکت بهت پورسانت میده

این کارم کردم نشد

چقدر درآوردی؟ 

چند وقت داشتیش؟ 

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت کارجویان محترم کار ما بسته بندی پازل مقوایی میباشد کارمزد هر عدد400تو ...

خواهر من خیلی احتیاج داره   شمارو بهش معرفی میکنم فقط یه سوال چه حوری بیاد تو واتساپ تا با شما صحبت کنه شماره تماسی چیزی دارین .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.