2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار در منزل میخوای که مطمئن باشه تاپیک های منو بخون

هیچ پولی هم نمیخواد

فقط مثله بازاریاب برنامه رو معرفی میکنی و پورسانت میگیری

خانوما برای کار اینترنتی خواستید درامد کسب کنید درخواست دوستی بدید و شمارتون رو برام بفرستید                                به تاپیک های قبلم سر بزنید تا متوجه روند کار بشید اینم بدونید که جای نگرانی نیست و شرکت رایان مهر معتبر هست،میتونید تو نت درباره اش تحقیق کنید

نمیدونم .ولی یکی دوم ورد اینجوری دیدم که میگن واریز کن تا جنس بیاریم بعدشم نیوردم ...جعبه سازی  و اینا بوده

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
نمیدونم .ولی یکی دوم ورد اینجوری دیدم که میگن واریز کن تا جنس بیاریم بعدشم نیوردم ...جعبه سازی  ...

اینی که میگم بسته بندی پازل ....هستش حالا نمیدونم بهش اطمینان کنم یا نه

چه خوب میشه شماره تماسش رو بدین خواهرم با دوتا بچه با حقوق کارگری شوهرش از پس خرج مدرسه ی بچه ها برنمیاد 

دوساله دربه در داره دنبال کار در منزل میگرده پیدا نمیکنه . ثواب بزرگی میکنی که راهنماییم کنی که بهش بگم جکار کنه .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
اینی که میگم بسته بندی پازل ....هستش حالا نمیدونم بهش اطمینان کنم یا نه

نه عزیزم همش الکیه.ثبت نام نکن

منو به دست من بکُش..به نام من گناه کُن...اگه من اشتباهتم...همیشه اشتباه کُن