2777
2789
عنوان

در مورد عیوب پنهان خود فکر کنیم (۵)

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 22 پست
درسته خیلی از ایرادارو ک میدونیم و تغییرش نمیدیم ممکنه دلیلش این باشه. ولی یسری از عیوبم هستن ک در خ ...

من کلا یه عالمه عیب دارم خواهر .

البته من عامل موفقیتم رو مدیون این عیبها هستم :( 

البته شاید بگین شیطان گولم زده .

اینم درسته . ولی وقتی میبینم عیبامو میزارم کنار بدبخت میشم :( 

اونوقت چیکار باید بکنم ؟

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من کلا یه عالمه عیب دارم خواهر . البته من عامل موفقیتم رو مدیون این عیبها هستم :(  البته شاید ...

😁 

میشه یکی از اون عیوبی ک باعث شده شما ب موفقیت برسیدرو بگید؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁  میشه یکی از اون عیوبی ک باعث شده شما ب موفقیت برسیدرو بگید؟

یکیش این بود نسبت به همه ی آدما احساس مثبت داشتم . یعنی مثبت فکر میکردم  همین مثبت فکر کردن باعث شد که در زندگیم شکست های زیادی بخورم .

بعدش به خودم اومدم و شروع کردم به منفی بافی و منفی نگری به مردم .الان  دیگه شکست نمیخورم یا کمتر شکست میخورم ..

مثلا اگه فک و فامیل و دوست و اشنا یک حرفی میزدن یا گریه میکردن پیشم .منم باورم میشد چون نسبت به اون مثبت اندیشیم دلرحم میشدم بهشون .نگو همشون سرم کلاه میذاشتن حالا دیگه راستم بگن چون منفی نگرم دلم نمیسوزه :( 

یکیشم سر هر مسئله ای زودی دعوا میکنم و پرخاشگری .این مورد باعث شده خانواده همسرم ازم حساب ببرن و میگن دعواکاره :(   البته راحت شدم از اذیتاشون .

و خیلی رفتارا و اخلاقای بد دیگه .

یکیش این بود نسبت به همه ی آدما احساس مثبت داشتم . یعنی مثبت فکر میکردم  همین مثبت فکر کردن باع ...

فقط موفقیت دومت😁

چیزی ک من فهمیدم اینه که شما ی مدتی کاملا خوشبین بودی آفات خوشبینی بیش از حدت اذیتت کرده تصمیم گرفتی بدبین بشی...ولی اینم افاتی داره. همین که ب اطرافیانت اعتماد نداری...

البته اینم بگم تو اسلام وقتی از ویژگی مثبت صحبت میشه با وجود تبصره هاشه... مثلا وقتی گفته میشه تواضع خوبه. تبصره ای هم داره ک تواضع زن مقابل مرد نامحرم اصلا خوب نیست..

اینجاهم خوشبینی خوبه ولی از اونطرف فرد توصیه شده ب اینکه مثلا از تجاربش درس بگیره...یا مثلا نهی شده از خوشبینی بیش از حد...

خلاصه ک اگه همه این ویژگیای مثبت با دستورات دین میزون بشن یا آفت ندارن یا آفاتاشون زودگذره...

اینایی هم ک شما گفتی ب نظرم موفقیت نیست الان خونواده همسرشما دید خوبی ب شما ندارن از شما میترسن ک چیزی نمیگن نه از روی احترام..

مورد اولتون هم ک گفتم بدبینی هم افات خودشو داره..

بعدم کلا میخوایم عیوبمونو برطرف کنیم ک از لحاظ معرفتی رشد پیدا کنیم نه اینکه فقط زندگیمون بگذره...هرچند مطمئن باشید کسی ک در صدد رشدمعرفتیه ب خواسته های دنیویشم میرسه...الان شما فامیل همسر چیزی نمیگن اما آیا ارامش دارید؟ آیا احساس احترام میکنید پیششون؟

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
فقط موفقیت دومت😁 چیزی ک من فهمیدم اینه که شما ی مدتی کاملا خوشبین بودی آفات خوشبینی بیش از حدت اذی ...

اینکه بله .

دیگه پیشم دروغ نمیگن .میگن اگه دروغ بگیم به سلنا،بدجور به ناراحت میشه .

یا اصلا بهم نمیگن بیا کار کن .(اخه از جاریم کلی کار میکشن اخرشم بهش بی احترامی میکنن حتی نوه ها)

بهم بی احترامی نمیکنن .اما در کل فامیل همسرم خیلی تعریفمو میکنن .یکی از خواهرشوهرام گفت هم ما کلی ازت تعریف و تمجید میکنیم هم فامیلامون ...

نمیدونم دلیلشو ؟! حتی جاریم میگفت ؛:خوش به حالت من وقتی میرم خونه خواهر شوهرا منو کنار در مینشونن ولی تو رو بالای خونه .(جاریم ازمن بزرگتره و بچه داره)

خب دلم نمیخواد که عیبامو داشته باشم :( 

از جمله عیب زود عشبی شدن و پرخاشگریم .

👌👌👌

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

درسته خیلی از ایرادارو ک میدونیم و تغییرش نمیدیم ممکنه دلیلش این باشه. ولی یسری از عیوبم هستن ک در خ ...

گاهی هم نمیخوایم بپذیریم که ما هم عیب داریم

یا فقط برا بقیه عیب میدونبم نه برا خودمون

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره