m_h_k مدیر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3601 عنوان کیک اسفنجی | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست کیک اسفنجی درست کردم ولی اصن پف نکرد 😔😔😔هرچی کردم سفیده تخم مرغمم ابکی در اومدچیکار کنم قالبم چجور باید باشه؟تهش عیب نداره کاغذ روغنی بزارم.پخت درستشو بگین لطفا همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉 1398/08/09 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_h_k مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3601 یه جوری تذکر دادی من به جای اسی میگفتم چشم چشم☺چه نکته های خوبی گفتین به درد منم خورد..😍 خامه رو چیکارکنم یکم سفت ترشه😑 همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
negaran_hastam عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 2424 نمیخوام کسی راجب اون قضیه خیانت چیزی بدونه..شاید شناسایی بشم مگه روبراه شد قضیه تون؟
m_h_k مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3601 ارد قنادی گرفتی! الک کردی چند بار! بکینگ پودر رو تازه گرفتی یا کهنه بود! تخم مرغتو خوب زدی!اشکال ندا ... نمیدونی چیکارکنم خامه م یکم سفت ترشه؟ همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
حنادختررخوب عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 4886 اره ی کوچولو داشت اصلا نباید قاطی داشته باشه و بعد هم نصف بیشتر شکرت رو بریز داخل سفیده و هم بزن،زودتر کف میکنه خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
1995baran عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 5437 مگه روبراه شد قضیه تون؟ نه......ولی کلا دوست ندارم راجب مسائل شخصی تاپیکی داشته باشم
حنادختررخوب عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 4886 نمیدونی چیکارکنم خامه م یکم سفت ترشه؟ یخورده پودر ژلاتین اب کن بزن بهش خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
رویا۴ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 13913 نمیدونی چیکارکنم خامه م یکم سفت ترشه؟ زیاد بزن..اگر کم بزنی شاید اولش سفت باشه ولی بعدا اب میشه شل میشه
m_h_k مدیر استارتر عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 3601 اصلا نباید قاطی داشته باشه و بعد هم نصف بیشتر شکرت رو بریز داخل سفیده و هم بزن،زودتر کف میکنه ممنون همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉