2777
2789
عنوان

کیک اسفنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
یه جوری تذکر دادی من به جای اسی میگفتم چشم چشم☺چه نکته های خوبی گفتین به درد منم خورد..😍

خامه رو چیکارکنم یکم سفت ترشه😑

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارد قنادی گرفتی! الک کردی چند بار! بکینگ پودر رو تازه گرفتی یا کهنه بود! تخم مرغتو خوب زدی!اشکال ندا ...

نمیدونی چیکارکنم خامه م یکم سفت ترشه؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
اره ی کوچولو داشت

اصلا نباید قاطی داشته باشه و بعد هم نصف بیشتر شکرت رو بریز داخل سفیده و هم بزن،زودتر کف میکنه

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
نمیدونی چیکارکنم خامه م یکم سفت ترشه؟

یخورده پودر ژلاتین اب کن بزن بهش

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
اصلا نباید قاطی داشته باشه و بعد هم نصف بیشتر شکرت رو بریز داخل سفیده و هم بزن،زودتر کف میکنه

ممنون