2777
2789
عنوان

کیک اسفنجی

158 بازدید | 22 پست

کیک اسفنجی درست کردم ولی اصن پف نکرد 😔😔😔

هرچی کردم سفیده تخم مرغمم ابکی در اومد

چیکار کنم قالبم چجور باید باشه؟تهش عیب نداره کاغذ روغنی بزارم.

پخت درستشو بگین لطفا

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارد قنادی گرفتی! الک کردی چند بار! بکینگ پودر رو تازه گرفتی یا کهنه بود! تخم مرغتو خوب زدی!اشکال نداره کاغذ بذاری.. فر از قبل گرم بود!در فر رو هی باز کردی! وقتی کیک خنک شد از قالب درآوردی یا داغ داغ! داغ در بیاری پفش میخوابه..

سفیدت صد درصد قاطی داشته،حدود ۱۰ دقیقه با همزن باید همبزنی تا کف کنه

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
سفیده ابکی میشه یا ظرفت شیشه ای تمیز خشک نبوده یا پره های همزنت  یا هم زرده قاطیش رفته حتی یه ذ ...

اره یه کوچولو زرده توش موند

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
تو فر میخواهی درست کنی. 

توستر.درجه اشم شانسی بود😐

ارد قنادی گرفتی! الک کردی چند بار! بکینگ پودر رو تازه گرفتی یا کهنه بود! تخم مرغتو خوب زدی!اشکال ندا ...

یه جوری تذکر دادی من به جای اسی میگفتم چشم چشم☺چه نکته های خوبی گفتین به درد منم خورد..😍

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
سفیدت صد درصد قاطی داشته،حدود ۱۰ دقیقه با همزن باید همبزنی تا کف کنه

اره ی کوچولو داشت

ارد قنادی گرفتی! الک کردی چند بار! بکینگ پودر رو تازه گرفتی یا کهنه بود! تخم مرغتو خوب زدی!اشکال ندا ...

اره کامل بود فقط زرده یکم قاطی سفیده بود😑