2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یه ۲ماه قبل اقدام سردیحات بخور 

گرمیجات نخور 

عرق رازیانه یا دم کرده رازیانه بخور اگه پرولاکتین خون بالا نباشه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

از روزی که پریودت تموم میشه اقدام ون تا روز تخمک گذاری .چون روزهای تخمک گذاری پسر میشه به احتمال زیاد 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

سعی کنید موقع ارضا شدن  منی  خیلی عمیق ریخته نشه 

از روزی که پریودت تموم میشه اقدام ون تا روز تخمک گذاری .چون روزهای تخمک گذاری پسر میشه به احتمال زیا ...

درنا جان یعنی قبل تخمک گذاری اقدام کنیم احتمال باردارشدن هست

یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
عزیزم به نظر من ربطی نداره اخه دخترخاله من ۶ ماه قبل بارداری فقط گرمی جات میخورد و کلا لبنیات و مرغ ...

تا حدودی ربط داره .ولی اصلش اینه که هرچی به صلاح باشه و خدا بخواد همون بشه😍

درنا جان یعنی قبل تخمک گذاری اقدام کنیم احتمال باردارشدن هست

اگه مشکل تخمدان و کیست نداشته باشی بارداری ممکنه 

اگه مشکل تخمدان و کیست نداشته باشی بارداری ممکنه 

منم این ماه بعد پریودی تاتخمک گذاری اقدام داشتم ولی خیلیا بهم گفتن نمیگیره چون تخمک تو اون روزا نداری کلا ناامیدم کردن

یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍

من دوتا دختر دارم

یک ماه قبل بارداری هرررر شب رازیانه  میخوردم

چشای دخترام هم خوشگل شده😍

تیکر رسیدن به حاجتمه * روز شهادت امام رضا علیه السلام  98/8/7 از امام رئوف طلب حاجت کردم*  میشه با دلای پاکتون برا رسیدن به حاجتم دعا کنید و صلوات بفرستین 😢  اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم مهربونا ... ان شاءالله سال دیگه همزمان با شهادت امام رضا علیه السلام  من به حاجتم رسیده باشم بگو آمین 💙

قبل رابطه یه پنبه رو به سرکه سیب آغشته کن و داخل....بذار 

هر روز توی تشت سرکه سیب و آب قاطی کن بریز بشین 

واسه پسر باید جدش شیرین بریزی دختر سرکه