2777
2789

عرق کاسنی اگه مرد بخوره جنین پسر و اگه زن بخوره جنین دختر میشه

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

سبزی خرفه و کلا خرفه باعث دختر زایی میشه 

همسرتون هم باید رژیم رو رعایت کنن و گرمیجات و قهوه و تخمه نخورن 

هرچقدر اسپرم مرد ضعیف تر امکان دختر شدن بیشترا

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم این ماه بعد پریودی تاتخمک گذاری اقدام داشتم ولی خیلیا بهم گفتن نمیگیره چون تخمک تو اون روزا ندار ...

نا امیدی از رحمت خدا گناهه.

از خدا بخواه هرچی به صلاحته برات پیش بیاد عزیز دلم😍😍😘😘

نا امیدی از رحمت خدا گناهه. از خدا بخواه هرچی به صلاحته برات پیش بیاد عزیز دلم😍😍😘😘

چشم مرسی ازراهنماییت من که خیلی دوست دارم زودی یه نی نیِ دختر داشته باشم

یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
اره   استرس دارم خدایا یه دختره سالمو قشنگو ناز بهمون بده    

وای استرس چرا عزیزم بچه ی اولته🤔چندوقت اقدام بودی 

یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
بچه ی دوممه  بچه ی اولم پسره الانم ۱۰ هفته ام امیدوارم خدا بهم دختر داده باشه    

وای منم واسه بچه ی دوم اقدام میکنم پسرم هشت سالشه شما واسه دومی چقد اقدام بودی 

بچه ی دوممه  بچه ی اولم پسره الانم ۱۰ هفته ام امیدوارم خدا بهم دختر داده باشه    

انشاالله