2777
2789

ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺳﺘﺎﻧﺖ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ

ﺗﺎ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﯿﺮﺩ

ﺗﺎ ﮔﺮﻣﺎﯼ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﺨﺶ ﺭﻭﺣﺖ ﺑﺎﺷﺪ...

ﺑﺮﺍﯼ ﻗﻠﺒﺖ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ

ﺗﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﺘﭙﺪ ﮐﻪ ﻟﯿﺎﻗﺖ ﺧﻮﺑﯿﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ

ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﯿﺰ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ

ﺗﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﯽ

ﺑﯽ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻨﺪ

و برایت میخواهم

زیر باران عاشقانه های خدا

خیس ترین باشی!

دعا میکنم تا موفق ترین باشی

و بهترین ها برایت باشد....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعاااا🤔🤔

عزیزم اگ واقعاعاشقت باشه برای رسیدن بهت تلاش میکنه وبهم میرسید

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

شاید باورت نشه ولی به بابام گفتم دعا کن😍😁بعد از اون همه گره های کارمون باز شد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شاید باورت نشه ولی به بابام گفتم دعا کن😍😁بعد از اون همه گره های کارمون باز شد

اخی الهی

خوشبخت بشین ایشاالله

تیکر تولد عشقمه فداش بشم الهی😗💞😙😻 من بچه ندارم😉😻😋

منم تنها ارزوم اینه با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم ولی اینقدر موانع سر راهمون هست ک کلا نا امیدم الان ۵ سال منتظرم حاجت بگیرم ولی نه😔😔😔التماس دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
به مادرتم گفتي دعا كنه برات؟؟

اره ولی دعای بابام خیلی گیرا بود شاید چون از ته دل بود

توی شاه عبدالعظیم گفت خدایا این دختر مارو به عشقش برسون😍😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم تنها ارزوم اینه با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم ولی اینقدر موانع سر راهمون هست ک کلا نا امیدم الا ...

واي دقيقا عين مني من كه ولش كردم ولي هنوز اميد دارم توم دعا كن و بهت پيشنهاد ميكنم از قانون جذب كمك بگير عاليه

بابات ميدونست اينو دوس داري؟باباي منم ميدونه يني بهش بگم دعا كنه درست ميشه؟

اره در جریان بود 

نمیدونم من با بابات آشنایی ندارم نمیدونم چه واکنشی نشون میده یوقت فحشت نده بگه بی حیا😂

اره ولی دعای بابام خیلی گیرا بود شاید چون از ته دل بود توی شاه عبدالعظیم گفت خدایا این دختر مارو به ...

مادر من بنده خدا كلييييي چله و دعا گرفته واسه حاجت من ولي تا حالا به بابام نگفتم با اينكه ميدونه دوسش دارم به نظرت بهش بگم؟