سلام بچههه ها من ۲۴ شهریور قرص اورژانسی خوروگ ۳۰ام پری شدم ولی شدید نبود الان هم ۳ ابان پری شدم دوروز اول خوب بود بعد تا الان هم لک میرم و خونابه عصبیم بودم چند وقت ولی چرا زیر شکمم نبض داره زیر شکمم روی نافم یا کلا طبیعیه ؟
با این قرص کل هورموناتون بهم ریخته.اثرش تا دو الی سه سیکل هم باهاتون هس.طبیعیه.دفعه دیگه روش جلوگیری مناسبی داشته باشین.انقدر این قرصا رو مثل نقل و نبات نخورین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد من حالت تهوع هم دارم البته دست رو معدم میزارم درد میکنه توهم میزنم نه؟ اخه میگن ک ف ...
رابطه بدون دخول بوده پس اصلا نیازی به خوردن قرص نبوده.توهمه.خونریزی اتفاق افتاده دیگا احتنال بارداری رد میشه.ببین کلن زمانی که توو دوره تخمک گذاری نبودی و رابطه بدون دخول هم داشتی قرص نخور.اونا همه عوارض قرصه.حاملگی ب این راحتیام نیس.
رابطه بدون دخول بوده پس اصلا نیازی به خوردن قرص نبوده.توهمه.خونریزی اتفاق افتاده دیگا احتنال بارداری ...
ددسستون ددرد نننکنههه ععزیززم بعضیا اطلاع ندارن نگرانت میکنن ممنونم گلمممم خدا خیرت بده ایشالله احساس حالت تهوع هم ب بو بخاطر اعصابمه میدونم ولی نبض نگرانم کرده بود ممنونم گلم