2777
2789
عنوان

جاریه خبر کش

397 بازدید | 59 پست

بچه ها جاریم یه مدت با خانواده شوهرم قهر بود ازشون‌بد میگفت پیش من درد دل میکرد منم همکاری میکردم باهاش تو پیاما الان که باهاشون خوب شده تمام پیامای منو بهشون نشون داده دارم منفجر میشم نمیدونم باهاش چیکار کنم بهم میکفت تو مثل خواهر نداشتمی خیلی دوست دارم بغلم میکرد بو‌ میکر‌د منو دستامو بوس میکرد پا به پام گریه میکرد الان نمیدونم چرا اینکارو باهام کرده به نظرتون چیکار کنم نمیتونم برم باهاش دعوا کنم چون اگه شوهرم بفهمه چه چیزایی از مادرش گفتم ناراحت میشه و معلوم نیست چی پیش بیاد تورخدا یکی بگه چیکار کنم خیلی داغونم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

هیچی بیخیال ب رو خودت نیار

هنوز مادر نشدم،اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت با خدا تمام نشده!تمام گفته ها وناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا ک دیگر تاب نگاهای سنگین جماعت را ندارم!بیا و در مقابل دیدگان پدرت سر افرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت میکشم.عزیزم،اینجا برای داشتنت دست به هرکاری زدم،هزار درد را متحمل شدم،من خودم را همین حالا مادر میدانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیشتر سختی کشیدم،بی منت!!!اما هیچکس مرا مادر خطاب نمیکند.میدانی تا تورا نداشته باشم هیچکس مرا مادر حساب نمی آورد..عزیزترین آرزوهایم،بیا و رویاهایم را سرو سامان بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بیخیال ب رو خودت نیار

ینی میگی هیچکار نکنم؟ که براشون روشن بشه اونم پشت سرشون حرف زده تنها من نبودم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

دیگه باهاش سرسنگین شو پیش بقیه باهاش سلام علیک کن که نفهمن قهرین، ولی با خودش اصلا صحبت نکن تا عمر داری

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
چه اشتباهی کردی 

خیلی اشتباه بدی کردم